Dobrý deň
Mam taky problém, mam pocit že som zamilovaná do 43 ženy a pri tom mam 14 rokov už 2 roky na ňu myslím, ale že v kuse.V škole sa nedokážem poriadne sustredit keďže na ňu myslím. Ale ak ju stretnem a rozprávam sa s ňou vôbec nepociťujem také pocity ako keď som od nej ďaleko. Dalo by sa to nazvať láskou? Je to normálne? Ďakujem
Mam 14 a milujem 43 ženu?
Pred 2 rokmi to bolo také že sa mi v jej prítomnosti rozbusilo srdce dostala som akúsi triasku no keď som ju začala spoznávať tak sa to časom už strácalo ta triaška a búšenie. No tým že sa to stratilo mam potrebu ju vidieť,viem kam ona chodieva na obed snažím sa tam aj ja prísť s kamoškami len žeby som ju videla.. A podla mňa si o mne niečo mysli keďže pred 2 rokmi som na ňu tak zazerala stále. Stále si predstavujem dialógy alebo nejakú situáciu s nou alebo to co sa stalo s nou
Taky nejaky. Nedaj sa ovplyvnovat nikym, ci rozkazovat diktovat si zivot spolocnostou. Ty z nikoho, ci z nich / inych predsa nezijes. Ja som pred roookmi tiez taka mozno chvilku bola (akoby som chcela niekam patrit zapadat) aj ked som vzdy vycnievala a bola Ina nez vacsina, majorita. Odjakziva. Akoby to ti ludia zo mna vzdy citili ze nezapadam k nim, nepatrim do tej ich sedej masy. Ako taky martan vo vsetkom)) zivotom zmyslanim nazormi postojmi gurazou osudom ai) a to ta velmi ovplyvni. Lebo potom zazivas vsetko inak a vynimocne. Pritahujes potom k sebe aj takych neobycajnych ludi situacie život vsetko je potom ine nezvykle) Vzdy som si robila co som chcela aj ked sa ma snazili skrotit zlomit. A potom prisli iste zivotne zlomy rany ai) niekoho by to zabilo mna to len posilnilo. Povstala som ako Fenix. Ver. Kazdy ma tolko vlastnych 5raciek a spiny za nechtami ze sa do inych vzdy starali, staraju aj budu starat. Lebo u inych druhych je to vzdy jednoduchsie ako riesit u seba doma vlastny bordel. A na takychto odpadoch tzv.ludoch ti zalezi?)) Odputaj sa od inych. Uvidis ako ta to vnutorne posilni) Kazdy si dovoluje len tolko kolko mu ta druha strana dovoli. A ver. Nedovolia si. Mne si uz cele roky nikto nic si nedovoluje. Radsej nech maju z teba strach, nemaju guraz odvahu akoby si mal byt na smiech ci lutost. Este ti tu inakost tak raz budu zavidiet)) ide len o to nemat strach robit veci inak nezvyklo neobycajne nezauzivane, byt iny, kreativny ai. A viem o com ti pisem. Vzdy som chcela mat napr.starsieho. A vzdy som mala stastie len na mladsich) A islo o vacsi vek.rozdiel nez je tomu u teba. A klapalo nam to skvele. A neries ako zareaguju ini) Neries vas vek. Ide o to ako sa spolu citite vy dvaja, ci si vo vsetkom rozumiete, ci ste na rovnakej vlnovej dlzke, ci citis ze sa doplnate a ste Jedno. Ti skutocni ludia priatelia rodina ai ktorych vokol seba mate od teba kvoli tomu neodskocia. Skor naopak. Podrzia a podporia. Alebo si zvyknu)) A ked odskocia, nelutuj. Bud len rad. Lebo ti by odskocili kedykolvek by si bol v ovela horsich trabloch. Uzivaj si zivot lasku. A ostatne neries. Lebo Laska nie je dostatkovym tovarom) sexu odpadu ai su plne ulice. Ale skutocnej lasky je ako safranu...
Presne ako pise Fillip
Tebe chyba vztah dospeleho cloveka...skor by som sa opytala aky mas vztah s mamou,rodicmi,dospeli v tvojej rodine.Najskor postradas v zivote dospelu osobu ako taku.Preto si sa zamilovala do 43 rocnej.To nie je laska.
Aneta: podla toho co pises, nie si zamilovana do nej ako do osoby, to by si nieco citila hlavne pri nej. Ty si skor zamilovana:
- do vztahu, ktory s tebou ma, mozno ta vie viac pochopit, povzbudit, potesit, dava ti optimizmus, nadej, radost viac ako ini,
alebo si zalubena do jej osobnosti, vyznacuje sa niecim, co ti imponuje, co oslovuje tvoju dusu
Spolocnost nuti cloveka nieco robit iba dovtedy, dokym clovek celu tu spolocnost neposle do prdele. Skus to, zmeni ti to zivot. A budes ovela stastnejsi.
a este nieco, ta baba asi netusi ze som do nej. Sice si zo seba navzajom utahujeme, robime si prieky, smejeme sa spolu, travime obcas volny cas ale nic viac. Ako to berie ona ani netusim.
Adr1a je to problem lebo neviem ako by sa na nas divalo okolie, moji a jej kamosi, moji a jej rodicia. Ci by nas neohovarali, neodsudzovali.
Najradsej by som to vyvrestal do celeho sveta lebo tu babu sialene milujem ale je vo mne spolocnostou vyvolana brzda. Najradsej by som ju vzal niekam prec od vsetkych ktori nas poznaju a tam niekde by sme si uzivali vzajomnu lasku k sebe bez vycitiek. Ale neda sa.
Spolocnost nuti cloveka vzdat sa vela snov.
@Aneta255 hovori sa ze laske nerozkazes, takze je to trocha netradicne ale urcitym sposobom to viem pochopit. Akurat ta nabadam za nejake racionalne zhodnotenie tejto situacie. Co citis je jedna vec, ale ako by si si to predstavovala dalej? Ona je o dost starsia, ma pracu, ma svoj zivot. Ty si predpokladam na zakladnej skole. Este ta caka dost rokov studia a mas uplne iny sposob zivota ako ona. Prakticky to nemoze fungovat. Skus si to nechat prejst hlavou. A dalsia vec, si si ista ze je to laska? Nie je to len urcity pocit naklonnosti ku starsej osobe ktora ti rozumie a vie ti pomoct? Skus o tom viac napisat. Co ti ide hlavou ked na nu myslis? Ako sa citis? Vie ona o tom? Podla mna si ten cit iba zle vysvetlujes. Skus o tom napisat viac.
Taky nejaky. A preco by to bol problem?) Ak si ty plnolety a obaja ste single tak v com je problem?) Poznam aj vacsie vekove rozdiely a klape im to super
kukam ze ty mas horsi problem ako ja lebo ja mam nieco podobne ako ty. Som totiz zamilovany do baby ktora je odomna starsia o devat rokov.