Ahojte, ano mám 15 a ano vsetci moji priatelia su zadani... ale začnem od začiatku... končím 9. triedu a mám priatelov ktorých by som nevymenila za nič na svete... tak užasnych ludi si ani neviete predstaviť... ano su to svine ktore do vas hodia hnojivo z kvetinača v triede a zasmejete sa ale potom vám samozrejme pomozu... jednoducho sialeny ale neskutocne empaticky... no stale vravia o svojich laskach ja im to prajem aj vsetko ved su spolu krasny (a nie...nie su to tie 2 tyzdnove vztahy tejto doby... su uz spolu nejaky ten piatok) ale tak neviem ja nikoho nechcem... stale vravia ze aj ja si mam niekoho najst... ale som trosku toho nazoru ze zena nepotrebuje chlapa aby sebe dokazala ze je krasna, inteligentna a hlavne sebavedoma... velmi obdivujem zeny ktore su same ale idu krasne prirodzene z radostou a sebavedomim po chodniku vzdy mam pocit ze su zmiereme zo sebou a zivotom.... a vam vravim ze aj ja taka budem... chcem byt sebavedoma a ista si vo vsetkom...chcem aby zo mna priridzene isla energia a stastie... kto suhlasi??
Všetci zadaní priatelia
A ja si aj tak myslim ze aj ked chodia spolu nejaky ten piatok, tak im to na veky vekov nevydrzi. Bohuzial, je to tak. Ci to chces pocut alebo nie, ale v tomto veku je este kazdy svojim spôsobom decko. Samozrejme, je normalne sa zamilovat ale ....proste do istych veci treba este dozriet a to pride az o par rokov. Teraz je to len o chodeni von, vodenim sa za ruky, pusinkovanim na ulici...do 18tich som pomaly nikoho nieriesila lebo som sa na to ani necitila. Dokonca do 20tky som nenasla jeden normalny vztah lebo to je obdobie kedy spoznas nespocetne vela ludi a formujes sa...
chodiť s niekym len tak,.. pretrčať sa po meste, predvádzať sa , olizovať sa na lavičkách nech všetci vidia, .... to je také detinské a trápne...
ja suhlasím.. :-) viem žiť a užívat si život aj bez závislosti na niekom inom... raz som mala niekoho, 10 rokov... skončilo to... a musím povedať že nikdy som nebola taká spokojná ako som teraz, nechýba mi vobec nič, mam svoje bývanie, svoj priestor, svoj klud,.. prácu, kamosky, ... pokoj, žiadne city ma nezväzuju, neobmedzuju, netrápia..
Jej to je take zlate. Mas super nazory, ktore s tebou zdielam. Urob tak ako chces urobit, zi tak ako chces zit a nedaj sa ovplyvnovat inymi ludmi. Takych ludi ako ty je velmi malo.
Suhlasim! Tiez som ziadneho chalana neriesila az do 18:) A nie preto, ze by sa mi nikto nepacil alebo ja nikomu. Len som nemala potrebu mat vztah. A ak sa na to necitis, nenut sa do toho :) Ked stretnes "toho praveho", vsetko sa zmeni. Ale ak teraz nikoho takeho nemas, nechci iba urobit priatelom radost tym, ze zacnes s barskym chodit :)