Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neozíva sa aj keď vravel, že ma ľúbi

Príspevok v téme: Neozíva sa aj keď vravel, že ma ľúbi
Ennnnnie

Ahojte, potrebujem váš názor alebo to jednoducho už niekomu povedať.
Som v 9.ročníku na základnej a ako každý máme aj my Venček. Mali sme prvú hodinu tanca a po nej mi spolužiak napísal, že ako sa mám a tak... nikdy predtým sme sa nejak veľmi nerozprávali a tak ma to prekvapilo. Keď sa ma opýtal s kým chcem tancovať na Venčeku pochopila som prečo sa ozval. A tak sme sa dohodli, že budeme spolu. Brala som ho ako kamaráta nič viac... no ale ako sme si písali tak sa mi priznal, že ma má rád viac ako kamarátku... nechcela som si s ním pokaziť vzťah a tak som mu povedala, že už končí škola a že jednoducho nechcem s niečo viac... jednoducho mám takú dobrú no zároveň zlú vlastnosť, že mám veľa kamaratov ale vždy ich beriem iba ako kamarátov... nehrám sa pred niki na nič pretože sa im nepotrebujem páčiť... jednoducho povedané som s každým chalanom iba kamarátka... no ale on vravel, že ma ľubi... stále sme si písali a ja som myslela, že s toho nevznikne nič viac... ale postupne sa mi začal pačiť aj trochu inak... ach tie svali, a pekné lícne kosti, kučeravé nepoddajné vlasy ktiré mu vždy išli do očí... ano začala som ho ľúbiť
prišiel znova jeden ten deň kedy sme mali byť spolu keď to zrušil a povedal, že ho bolí noha... a od vtedy su to už dva týždne čo nenapísal ani nič... na tanečnej ma nepižiada o tanec a v triede som mu ukradnutá... už necítim jeho pohlady na mne... nechapem čo sa stalo... chcem sa ho to opýtať ale bojím sa... neviem opísať svoje pocity.. na jednej strane plačem a túžim byť s ním a na druhej sa mu ani do oči nedokažem pozrieť pretože mám pocit odporu a sklamania... najhorsie je ze ho kazdy den stretavam v triede... vidim ako sa smeje zatial co ja trpim.... povedzte mi prosim vaš nazor... dakujem

adr1a.

Nemas zac) a hlavne s usmevom a s dobrou naladkou. Uzi si pekne leto a od septembra super zaciatok s novymi ludmi kamosmi v novej skole)

Ennnnie

Jeej :) hmm... asi mozno mate pravdu... ved co... tesim sa na strednu zacnem uplne odznova...novy ludia nove prostredie.... a mozem zacat odznova... aj v skole sa dobre ucit a tak si hned na zaciatku spravit dobre meno... aj ludi tam novych spoznam a zazijem nieco nove ine a krasne... a o par chvil uz ani nebudem mysliet na to ze sa to stalo... dakujem

adr1a.

PS. A ziadne trapenie a depky)) Smej sa pekne ako on, hore hlavu, nevsimaj si ho "akoze", rob sa ze ho mas na haku a bud mrska)) Ty mala lolitka)

adr1a.

Chces pocut moj nazor?) Tak sa nauc riadit v zivote "nikdy nehovor nikdy"))
Ked sa ti chalan vyjadril o svojich citoch k tebe v tomto veku, tak si ho nemala hned "schladit" svojim odmietnutim a zaradenim do kategorie len kamos a nic viac) Lebo tam je len jednym z mnohych)
No si mladunka) Skola za chvilku konci, ty ho viac neuvidis a od septembra huraa stredna)) tam budes mat ako aj cez prazdniny dost dalsich don chuanov))
A nekaz si mladost "nestastnymi nenaplnenymi" laskami) Tych si v zivote este uzijes) hore hlavku, dobre znamky na vysvedcku a pekne sa venuj kamoskam, letu vode jazykom (myslim cudzim reciam nie hned francuzakom :-P ) sportu umeniu hudbe tancu ai, a nezabudni aj doma pomahat a posluchat)