Cítim sa sama

Tane

Pytu..dávam Ti za pravdu, treba si nájsť priateľov,ktorý Ťa budú ťahať,ktorý budú mať podobné záujmy ako ja a ak nemám kde sociálne siete sú v pohode len treba byť obozretný.Ja som si takto našla kamošku s ktorou chodim cvičiť.Skús sa ozvať aj starým priateľov,ktorých číslo máš určite v mobile možno aj oni sú osamelí a citia sa podobne.Každý sa potrebuje prinajmenšom vykecať ,ani nevieš aké zázraky to urobí keď sa trochu otvoríš.Samozrejme že nemôžeš na to zhurta vyvalit hneď všetky problémy v jednej vete ale musíš cítiť,že máte spoločné témy .Ak napíšes odkiaľ si a koľko máš rokov môžeme začať písaním aspoň .Držím palčeky

Mesačný princ

kamikadze - vieš prečo je to tak, ako píšeš?

Pretože väčšinou nám do života prichádzajú ľudia, ktorí nám majú niečo ukázať či nás niečo naučiť. Volá sa to zrkadlenie a učenie. Ja tiež premýšľam prečo mi do života prichádzajú podobní ľudia, prečo sa mi deje to, čo sa mi deje. No v konečnom dôsledku zbadám len svoj obraz, svoje zrkadlo, ktoré mi ukazuje, že som všetkým tým ľuďom vlastne podobný a že väčšina vecí, ktoré som na nich nemal rád či mi vadili je aj mojím ja a disponujem nimi.

čiže by som nehádzal všetkých ľudí do jedného vreca. Najskôr potrebuješ pochopiť prečo sa ti to deje a prečo ti do života prichádzajú ,,falošní,,, priatelia. Až potom môžeš pokračovať ďalej. všetko sa deje z nejakého dôvodu a má ťa to len niečo naučiť.

kamikadze

Neoplatí sa nachádzať si priateľov lebo všetko je to totálna faloš. Ja som sa už veľakrát sklamal v ľuďoch. Tiež som si myslel že sú to tí naj kamoši ale situácie ukázali že to len hrali a keď bolo zle človeka nepodržia ale zhodia na zem. Všetci sa tvária akí sú kamoši a za chrbtom kujú plány ako ťa zničiť. Šíria o tebe nepravdu a lož. Toto vidím aj u nás v práci kde sme partia chlapov a sledujem ako tí čo sú akože kamoši sa za chrbtom ohovárajú a hádžu na seba špinu.

pytu

No ak chces vediet co mozes robit ked si sama tak na to je jednoducha odpoved - rob to co ta bavi a tesi. Ak si ten tym ze nie si kreativna si nieco sama vymysliet (su aj taki ludia, nikoho tym neodsudzujem), je fajn si najst priatelov ktori ta "potiahnu" a budes robit v podstate to co oni. Ako si najst priatelov? No socialne siete su na to urcene - facebook, pocec, badoo a kopec inych. Pripadne napis sem na forum odkial si, uved svoj mail a urcite sa ti niekto ozve :).

mascha

môže po poukazovať na to, že hľadáš niečo hlbšie,večné alebo si niečo v minulosti potlačila do podvedomia, a chce to výjsť na svetlo