Ako začať... Mám 26r., po škole, pracujem, bývam s frajerom...
Do 25 r. sa mi neskutočne darilo, veľmi úspešná, úspešné vš ukončená, popri škole práca - čo niekto za celý život sa k tomu nedostane, mne sa to podarilo za krátky čas, super platové podmienky, bývanie... Úplne super. Vždy pozitívna nálada, aj keď boli horšie dni, vždy som si to vedela zariadiť, aby bolo ok! Vždy s úsmevom na tvári, krásne obdobie v mojom živote. Sebavedomá, nikdy som nerozprávala o niekom druhom, nikdy som sa nikomu nevysmievala, ešte ak sa dalo som veľa pomáhala!
Zrazu prišiel zlom... jedná žena.. a od tej chvíle sa niečo zmenilo. (nesom s nou v kontakte, ani nič).
a ja si vôbec neverím, robím podradnú robotu. moje sebavedomie je niekde úplne mimo, mám strach, mám strach začať niečo nové - pritom nápady mám, neviem sa k tomu dostať.. Nejak som zlenivela, vyhorela som, nebaví ma frajer, milovanie, nebaví ma nikto, všetko je mi jedno...nechce sa mi maľovať, nemám v hlave myšlienky, nemám žiadny cieľ.... nemám žiadne sny, všetko vyprchalo..som podráždená..nechcem sa baviť s ľuďmi, pritom som extrovert.(v podstate sa skrývam pred ľuďmi..tak akoby som sa hanbila)... a ja nerozumiem prečo??????? čo sa stalo? Som z toho na nervy...Viem, niečo sa deje, ale ja si neviem pomôcť, čo sa to stalo...akoby som bola iba telo.. a moje JA proste ja je niekde zatvorene...a neviem sa k nemu dostať?
Myslíte, že mám navštíviť odbornú pomoc? trvá to pár mesiacov...
Prosím, skúste mi napísať váš názor...
Ďakujem.