Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Práva učiteľov

Kýčera

Ovečka, Ovečka... Vidíš, čo tá Tvoja lichôtka so mnou narobila? Poprehadzovala som písmenká, ešteže som Ti nenapísala, že si paštrnák! Toto je správne - Paštekár! : D

Kýčera

Ovečka, keby len trafil, ale aj zasiahol! : D A mal by si vedieť, že my vrátničky sme tie najdôležtejšie v každom jednom úrade. My rozhodujeme o tom, či Ťa pustíme ďalej alebo ukážeme dvere. A mne by stačilo sa len na Teba pozrieť a vedel by si ktorá bije! Badám, že na sebe pracuješ, aj si sa zlepšil, žeby to bolo tým, že si Pašterák? Ja viem, vy chlapci z Bratislavy :

www.youtube.com

0vecka

darina89 a co spravis ak niekto mobil neodovzda? ked uz tak tam drbnem rusicku signalu plus telefon ak by bolo treba volat sanitku a je to vybavene absolutne bez zbytocnych konfliktov

Kycera ee to je nemam sancu akoze mozno ak by som sa snazil tak nejaku tu najmenej rozhladenu by som mozno dobehol ale teba v ziadnom pripade... ale ak som to fakt trafil tak chapem vela veci

Kýčera

Ovečka, a Ty si snáď jasnovidec, že si ma odhalil?! Áno, som vrátnička a pracujem na Ministerstve pre zbytočné záležitosti. Aj my vrátničky sme združené vo vlastnej komore, máme svoje školenia, plesy,... Aby si to pochopil, musíš sa ešte veľa učiť, veľa učiť... Also : "Lernen, lernen, lernen", wie hat Vladimir Iľjič gesagt. A nie som si istá, či vo svojom terajšom živote dobehneš niektorú z nás prostých slovenských vrátničiek... ; )

darina89

Byt na mne, rano sa vsetky mobily vyzberaju, zamknu do trezoru ,ktory by bol v triede,samozrejme vypnu vopred. Ti rodicia a decka si vobec neuvedomuju,ze ked je v malej triede 30 deciek s mobilmi, aky to ma dopad na ich mozog a celkove zdravie. Robili sa na tuto problematiku vyskumy,kde zaznamenali, ze decka boli sustredenejsie neporovnatelne,ak mali mobily vypnute.Hrozna doba,ja by som dnes ucitelku nerobila za ziadne peniaze.

0vecka

Kýčera niesi nahodou nejaka statna uradnicka?? presne takto si oni vykladaju tie zakony... popripade vratnicka ty maju tiez take moresy... ja som nikdy mobil ucitelovi nedal a nikdy z toho nic nebolo neexistuje zakon dovolujuci ucitelovi ziakoi nieco odobrat pokial nehrozi nejake nebezpecie a tie tvoje prirovnania z auta su uplne paralogizmy... nemozu ta pokutovat za to ze ti pocas jazdy zazvoni mobil ten ziak urcite netelefonoval...

a tenpripad zo skoly je tiez divny... predsa mu ho neodobrala nasilne pravdepodobne mu povedala daj sem mobil a on dal, kludne mohla povedat ze si ho chcela pozicat a podobne nezmysly toto by sa muselo prancne dokazovat pred sudom a nakoniec by aj tak z toho nic nebolo... tych 12 rokov by mohlo byt ak by vytiahla pistolku a povedala ze mu vystreli mozog ak neda mobil...

Kýčera

Otyyc, čo povieš na takýto príbeh? Si učiteľ, v triede máš tam 36 žiakov, píšete písomku a zrazu začnú drnčať jeden za druhým mobily. A toto sa deje denne v každej triede. Čo by si robil? Podľa školského poriadku deti nesmú nosiť do školy určité veci. A mobil MUSÍ byť počas vyučovacieho procesu vypnutý! Takže učiteľ má právo mobil zhabať, ale po hodine, či vyučovaní ho má vrátiť žiakovi. Tiež má právo potrestať takéhoto žiaka! Skús telefonovať počas jazdy autom, dostaneš pokutu. Ak pritom spôsobíš dopravnú nehodu, tak to neskončí len pokutou. A čo takto nechať si zapnutý mobil na súdnom pojednávaní? Sudca Ti naparí takú pokutu, za kt. si môžeš zrovna kúpiť nový mobil! Ja by som povedala, že ste zlyhali všetci traja - Ty, Tvoj syn, aj učiteľka. Ty si študoval niečo iné ako učiteľka alebo sa mýlim? Nešlo to vybaviť bez tej polície, navyše ak syn nebol potrestaný? Alebo pracuješ v exekutíve? A propos, lúpež to určite nebola! Ani Ty, ani ja nie sme 100%. Vieš prečo? Lebo neovládame všetko!

Mesačný princ

otyyc - prídem do školy, vypnem mobil! Skončí celé vyučovanie - zapnem mobil. Je to jednoduché. Vychovávaj svoje dieťa tak, aby to dodržiavalo. Podľa mňa obe strany nesú rovnakú vinu.

My sme mobily nemali a bolo nám fajn.