Tak, tak, píšem, radím iným a posledný týždeň som sám v bolestiach a nemá mi kto poradiť...
Začalo to bolesťou v sánke, čo som do teraz s nikým neriešil. Zuby ma nebolia, ani nemôžu, lebo ich nemám vďaka našému skvelému zdravotníctvu. Tak z čoho ma bolí sánka, že sa neviem najesť, rozprávať a ani sa usmievať? Začal som to riešiť, iba ako tápanie, lebo k lekárovi ma dostane iba zlomenina a slepé črevo, nerodím, takže porodnica mi tiež nehrozí.
Ale k veci, nejedol som dva dni, takže aj pre ostatných to bude niečo iné, ako len behať od dverí k dverám zbytočne po lekároch.
Predpokladal som, že v kĺbe to nebude, takže som si nasadil toto: zapper na DNA, streptococus pyogenes, čo spôsobuje bolesť v hnisavých ložiskách, protokol dr. Berksona, hlisty a lymfatický systém. Nasadil som vit. D, b-komplex a magne b6. Sóda bikarbóna mi napráva PH, a nasadil som aj vápnik obsiahnutý v strave.
Večer som si nasadil aj terapiu infralampou.
Výsledok je po 4 dňoch o 75 % lepší.
Možno by niekto mal aj niečo rýchlejšie, tak sem s tým, nech zbytočne sa zuby netrhajú, a nepotrebujeme zaslepeno dôverovať iba lekárom... Pomohlo?