Zdravím, dopočula som sa o tom, že existuje dištančné poradenstvo, kde mi vedia pomôcť odborníci i na diaľku. Aby som nemusela prísť za niekým osobne....kde ich ale mám hľadať? máte tipy na nejaké stránky, linky? (hlavne nech je to bezplatné)...potrebujem to pre kamošku...
Dištančné poradenstvo
A v čom jej majú poradiť? Niečo psychické?
Ja už som prišiel na to, čo je pre vás normálne, ale neide mi do hlavy, že ako to môže byť normálne:-)
Keď toto považujete za normálne, čo považujete, tak ja vám vôbec nerozumiem a nepovažujem vás za celkom ok:-)
Keď človek pôjde hrať tenis a popri tom si dá napr. pivo, tak to nie je normálne. No, ok, ale prečo?
Keď sa človek prevezie na biku, tak to nie je normálne, lebo to hraničí s pokusom o samovraždu.
A už keď sa človek dá do reči s Rómom, tak v takom prípade isto už len treba zvýšiť dávku.
Majte sa! Odchádzam do USA. Ja som slobodný a veselý človek.
A už keď to ani tam nenájdem, tak budem mať všetko v paži, ako to mám teraz:-)
A ešte báseň na dobrú noc:
Bol tam aj pán Rudy, čo má v črevách veľké hrudy.
Nebuď zase kamo hrubý, však už nie si celkom blbý.
---------------------------------------
A keď chcete, aby som na vaše deti hovoril čisto len po anglicky a podľa vás to nedokážem, tak to spravte za mňa a hovorte na nich doma vy. Ja nemám na vaše deti toľko času ako vy - ha, ha.
Bolo by fajn poznať vek :) neviem,čo si už skúšala spraviť preto,aby si sa dostala k info....ale napríklad :
www.ldi.sk - chat aj telefonicky, bezplatne
ipcko.upside.sk - chat,email, bezplatne + možnosť prísť do klubu v BA
modrykonik.sk - emailovo s ľuďmi z praxe :)
www.onlinepsycholog.sk - spoplatnená
alebo aj tuto vo fóre je dosť pravdepodobné,že natrafíš na to,čo hľadáš/ hľadá kamoška ;)
....treba googliť ;)