Je este nejaka sanca to napravit?

Príspevok v téme: Je este nejaka sanca to napravit?
smutna916

Ahojte. Chcela by som vas poprosit o radu, nazor, lebo ja uz neviem ako dalej.. rozisla som sa po 3 rokoch s priatelom lebo ma nepritahoval, bola som jeho prva vazna znamost a dlhsie trvalo, kym sa v sexe dokazal uvolnit a zacalo to ako tak klapat.. je to uzasny chlap, skvele si rozumieme, len, proste moc ma nepritahuje. hoci je to lepsie ako na zaciatku. bola chyba ze som s nim o tom nikdy nedokazala hovorit, bala som sa ze ho to rani a bude to este horsie.. mozno by ma viac pritahoval, keby sa zacal o seba starat, zacal cvicit a snazil sa zo seba spravit viac takeho chlapa.. on ma trosku menej sebavedomia a moc sa o seba nestara, aj ked odkedy sme spolu sa to zlepsuje, stale ho podporujem.. samozrejme by som sa o seba zacala este viac starat aj ja, tiez toho sebavedomia nemam na rozdavanie, aj ked pri nom sa citim byt najkrajsia na svete.. prosim neodsudzujte ma za to, nedokazem to ovplyvnit, ozaj som sa snazila, aj u psychologa som bola.. je to jediny chlap, ktoreho som kedy lubila, hlavne pre to aky je, nestavala som tento vztah na sexualnej pritazlivosti, mala som s tym predtym zlu skusenost.. ale zacalo mi to chybat a ja neviem, ci sa to da este vzbudit, ci sa to da nejako vyvolat, uz som sa snazila velakrat, vzdy to bolo iba na kratko.. no bojim sa, ze som ho teraz stratila navzdy a ze sme sa mali predtym o tom rozpravat a snazit sa to riesit obaja este viac..podarilo sa vam to niekomu? mali ste niekto podobny problem? ako ste to riesili? za kazdu radu vopred dakujem! (ema, 26)