ahojte ludia bola nejaka zena v situacii ako ja? od augusta muz nezaplatil na nase dve deti ani euro vyzivne. vkuse sa len vyhovara na choroby je schopny mi nahovorit ze ma aj rakovinu len aby mohol minat svoje peniaze a kaslat na svoje dieta.. na sudy sa nedostavi neuveritelne ako zly dokazu byt ludia ako on... bola nejaka zena v podobnej situacii ako ja? ako ste prinutili takehoto hajzla ako moj ex aby sa zacal starat aj on o svoje deti? leob ja uz som na konci zo silami.. sama na vsetko nestacim rodicia mi sice pomozu ale nechcem im byt nic dlzna a je to podla mna hnus ze chlap sa len tak vezme a nestara sa o deti nezaujima ho nic.. prosim poradte
manžel úplne kašle a neplatí mi na deti
a za to uz nie je basa?
Pozri si túto stránku, je tam postup pri neplatení výživného:
www.hurtaj.sk
trosku sa obavam toho ze sa ti ani nepodarit ho prinutit platit :(
Na aký súd sa nechce dostaviť? Čo riešiš na súde? Veď výška výživného bola určená rozsudkom súdu pri rozvode manželstva a ten je už právoplatný, či?! A neplnenie vyživovacej povinnosti sa rieši inak. Nepleť tu emócie a financie dokopy. Prachy sú prachy a city sú city!
áno sme rozvedení od augusta a odvtedy si pan ex myslí že je slobodný muž bez záväzkou a bezdetný ...máme dve deti všetko od rozvodu ťahám sama sem tam mi pomôžu rodičia ale to nechcem myslím si že každý rodič je povinný sa starať nie len jeden rodič a prarodičia... ide mi o spravodlivosť a zároveň aj o to že takto nemá cit a vykašle sa na vlastné deti nepochopím to.. Martinka mala si takého partnera? ide o to že on sa stále vyhovára nechce sa starať o deti a je schopný sa aj pod zem prepadnúť aby sa nedostavil na súd... proste prežívam peklo on sa nedokáže sa postaviť životu a nevie čo je zodpovednosť v jeho veku :(
takehoto chlapa prinutit platit to je strasne dlhy beh:(
Tak čo? Chceš poradiť alebo si sa chcela len posťažovať? Si rozvedená alebo nie? A koľko máš tých detí? Jedno alebo viac? Už mi začína rozum stáť! Ľudia sa Ti tu snažia poradiť a Ty prestaneš komunikovať!
Vy nie ste rozvedení?
Keď nemá žiadny príjem, tak nebude nič platiť.