Dobry den druhy den mam toto nezvycajne akne na nohe.. je to v poriadku ? velmi to boli pri kazdom napnuti litka... uz ani chodit neviem normalne obrazok pridam na ulozto kedze ma vela mb
obrovske akne na nohe
Miško, tykaj! Vieš, iné je to na fotografii a inak to môže vyzerať v skutočnosti. Ak by som Ťa videla naživo, tak by som Ti dokázala povedať, či je to ozaj akné a či sa jedná naozaj o meridián obličiek. Ak áno, potom to znamená, že je to fyzický prejav ich energetickej nerovnováhy. A Ty ich musíš dostať do rovnováhy - stravou, tekutinami, aby sa v nich nerozvinula nejaká choroba. To, čo nedokážu vylúčiť močom, bo málo piješ, vylučujú kožou na miestach, kade precháza ich meridián. Tomu ver! Drž sa a daj vedieť. : )
jedine co ma napadlo je ze velmi malo pijem a som dost dehidrovany co mi hovorila i lekarka davnejsie. Ale neverim ze by som mal nieco take z toho ze som nepil vela vody.. Skusim vase rady. Ked sa to este zhorsi pojdem lekarke a dam vam vediet :)
Miško, ak je to také zlé, tak choď k lekárovi. Môže to byť aj vred. Čo sa týka tých obličiek, tak v čase 17. - 19. hod. začni piť čaje na ich čistenie. V tomto čase si dávaj pozor na stres, prechladnutia a vylúč to, čo im škodí : ostré, slané, mastné, cukry, malinovky, kávu, alkohol, chemikálie. Denne by si mal príjmať 2,1l tekutín, hlavne vodu. Ak sa budeš potiť, potom viac. Do tekutín rátaj polievky, zeleninu, ovocie.
tak toto si ozaj ani predstavit neviem
mam okolo 170cm a 70kg je pravda ze posledny tyzden moja zivotosprava bola celkom zla ale obcas tak 2x do tyzdna si chodim aj zacvicit preto ma to prekvapilo... Stale sa to zvacsuje a uz mam problem aj s chodenim je to taka stiplava bolest vzdy ked chodim na napinam sval na nohe
Miško, neboj sa, nie je to nič vážne! Telo Ťa však upozorňuje, aby si sa vážne zamyslel nad svojím stravovaním. Mal by si obmedziť cukry, tuky a výrobky z múky. A začať posiľňovať obličky, ak som presne trafila?! Ak chceš vedieť viac, napíš koľko vážiš.
Takze to nemoze byt nic vaznejsie? Dost to boli.. -- je to jedine akne na mojom tele viac nemam ani som nezvykol mat
Miško, zdá sa, že máš problém s obličkami. Nájdi si na nete meridiány, porovnaj si svoje akné s dráhami jednotlivých orgánov, kt. TÝM miestom prebiehajú a ozvi sa. Zameraj sa na tieto orgány : obličky, pečeň, slezina. Potom si to vytlač a natri alpou.
Tvoje telo sa zbavuje prebytočného hnisu a hlienu.
Vylúč všetky mliečne výrobky a mäso, nahraď ho malým množstvom rýb. Dbaj na veľa zeleniny, domáce druhy vo všetkých úpravách, nezabudni na kvasené. A obilniny v prirodzenej forme.