Ahojte. Hľadám si touto cestou ľudí, s ktorými by som mohla tráviť voľný čas. Mám obdobie, kedy nie som v žiadnom kolektíve (prerušené štúdium, zatiaľ sa mi nedarí nájsť brigádu) a ťažko nájsť nejakú organizáciu, keďže nie som z väčšieho mesta. K tomu priatelia rozlezení,v práci či VŠ, navyše źačalo skúškové, takže nejaké stretnutia sú skoro vylúčené, prípadne s partnerom,rodinou a pod. Priateľa mám, ale nechcem si stále nárokovať na jeho prítomnosť.
Vopred ďakujem za pozitívne príspevky.
Chýbajú mi ľudia!
Tym,ze je skuskove som myslela,ze ludia, s ktorymi by som inak mohla ist von maju skuskove. Ja nemam nic. prerusene studium zo zdravotnych dovodov a ako som sa dnes dozvedela,tym padom nemozem mat ani pracu ani brigadu. Na socialnych sietach som 10 rokov,virtualnych priatelov mam uz par stalych,ale byvaju daleko odo mna. aj to je tazko si takych najst, lebo muzom ide zvycajne o vztah alebo sex a na socialnych sietach zvycajne zeny kamosky nahladaju...aj ked vynimky som nasla :) no zriedkavo. Mne by uplne pomohla nejaka praca,ale tym,ze som sa dozvedela,ze nic nemozem,tak ma to uplne dorazilo. Jasne,ze doma si nieco najdem,ale tak potom mi aj chybaju ludia a to,ze som stale viac menej medzi rodicmi,priatelom vo mne sposobuje ponorku a ked si predstavim,ze takto mam prezit rok, tak...ale zase prerusit studium som vtedy musela,lebo inak sa nedalo,dlhodobo po nemocniciach atd. este jedna taka vec, dlhodoby pobyt na slnku mi nerobi dobre, este na jar ok,ale ako zacne byt teplo, tak musim byt dnu.tak to je uz roky, takze ma to pekne znovu odstrihne od nejakych moznosti dobrovolnictva von. a na tom badoo to nie je len o hladani vztahu? tam nie som pokial ide o tie masove socialne siete...myslim,ci to nie je nieco ako getpall, ale aj v mensich mestach,lebo som z pod tatier
A skusala si nejake socialne siete ako pokec, badoo? Skus ked tak par ludom napisat. A ked mas skuskove tak sa venuj hlavne skole. Uprac si to v hlave a nastav sa tak, ze teraz riesis skolu lebo je to dolezite pre teba do zivota, a po skole zacni riesit kamaratov. Na to su tie socialne siete celkom fajn. Ale musis sa pricinit sama, len tak sami od seba si ta ludia nenajdu :).
odkiaľ si? Z východu keď z opačnej strany republiky?
V Getpalle som nejaky cas na facebooku,ale dokopy nic sa tam nedeje,ked aj,tak v takej Bratislave a ja som z opacneho konca republiky :) No ale dakujem
hm...kamoška mi nedávno posunula túto stránku gettpal.com poznáš?
Ahoj. Odkiaľ si?