Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ockovanie

Kýčera

Skúste si odpovedať na otázky:
1. Koľko lekárov sa dalo zaočkovať, keď vypukla "prasacia chrípka"?
2. Sú bábätka majetkom štátu?
3. Čo sa robí s nahlásenými nežiadúcimi účinkami na očkovanie?
4. Koľko prípadov uznalo Slovensko a koľko západné štáty?
5. Aké odškodnenie dostávajú poškodení na zdraví u nás a koľko inde?
6. Viete aké zloženie obsahuje tá - ktorá vakcína?
7. Viete o tom, že mnohí ľudia ani NESMÚ byť očkovaní?
9. O tomto isto viete, že ak očkovanie spustí nejakú chorobu, môžete sa ÚPLNE spoľahnúť na štát!!! Veď máme demokraciu - moje dieťa a štát mi nariaďuje, nie stíha ma zato, ak si nedám SVOJE dieťa zaočkovať!!!
10. A takto môžeme pokračovať ďalej a ďalej...

Kýčera

Lenka, odporúčam Ti obrátiť sa na túto advokátsku kanceláriu v Nitre :

www.azet.sk

Konkrétne to bol JUDr. Juraj Bizoň, kt. zastupoval rodičov, kt. odmietli dať svoje dieťa očkovať, na súdoch. Výsledok však neviem.

Mesačný princ

Ako som už písal, tie supervakcíny proti všetkých chorobám naraz by som dieťaťu nikdy nedal. Aj keby ma mali za to zavrieť!

Voľakedy dávali vakcíny osobitne na každú chorobu zvlášť a organizmus sa s tým dokázal vysporiadať, aby bolo všetko ok.
Ale tento biznis s jednou vakcínou mi príde nanajvýš neprofesionálny a divný.

Som jednoznačne za očkovanie ale za starý systém!

/gloria/

ja verim v individualnu imunitu, o nu sa snazime cela rodina, v zdravom tele zdravy duch a naopak, takze ja v tom mam jasno, skor o vas ockovanych sa obavam :-)

netreba

/gloria/, si ohrozená práve kvôli jedincom, ktorí sa nedávajú zaočkovať, čím ich bude viacej, tým bude väčšia aj hrozba

/gloria/

ano, to je casto pouzivana klauzula, len skoda ze nefunguje aj v tych osadach.. ani zial moja logika nedokaze tuto vetu prijat, ved ked som zaockovana, nemusim sa bat, ci, ako to? Na co sa potom ockuje? Je to hazard s ludkym zdravim. Vela vakcin uz bolo stahnutych, sme len pokusne kraliky, nase deti lepsie povedane..

netreba

To, že danú chorobu môže dostať aj zaočkovaný človek súvisí s kolektívnou imunitou, ktorá je pri týchto veľmi nákazlivých chorobách účinná jedine vtedy, keď je zaočkovaná značná časť populácie.

/gloria/

mesacny princ, tak potom si im dobre naletel, ked si myslis, ze su choroby vytvorene umelo, tak asi za ucelom vyvyjania novych a novych vakcin, ze ano??

Mesačný princ

/gloria/ a podľa mňa to nie je žiadnou prirodzenou cestou a choroby sa nestratili len tak!

Očkovanie je podľa mňa veľmi potrebné a nik ma nepresvedčí o opaku.

Aj tak si myslím, že všetky choroby na svete vytvoril človek umelo.