Problem s pletou

Príspevok v téme: Problem s pletou
Ajli

Ahojte. Mam problem s vyberom vhodneho pletoveho kremu na moj typ pleti. V minulosti som mavala velke problemy s akne, no to uz celkom pominulo nastastie. Teraz mam problem s tym ze ju mam napnutu suchu az sa mi na niektorych miestach robia supinky. Pri nose az drsnu. Ale ked si cistim plettak ju mam prijemnu na dotyk ziadne suche miesta ani drsna proste hebka lenze sa mi robia pupaky. Akoby mi nevyhovoval ziadny pletovy krem a to som ich uz skusila milion. Mam aj citlivu plet, lahko mi zcervenie, v zime pri silnom vetre studenom aj scervenie alebo aj pri strese. Ale zmiesany typ pleti nemam lebo ja nemam mastnu t zonu a lica suchsie. Skusala som kremy bez alkoholu a parabenov konkretne mixu a taktiez sa mi z neho robia pupaky. Aj od oriflame-u na mastny typ pleti ten s cajovnikovym olejom a taktiez zla volba a este aj na problematicky typ pleti od dermacolu a z toho sa mi robili bolave pupaky. Proste moja plet sa nemoze cistit alebo preco mi takto reaguje na vsetko ze jej nic nevyhovuje? O plet by som sa rada starala ale uz si neviem rady. Ako cistiaci gel pouzivam ten z otiflame-u s cajovnikovym olejom ten mi aj vyhovuje a potom teraz mam micelarnu upokojujucu a cistiacu vodu od nivey no ale ja neviem co s tym kremom. Napr. Ten od mixy po nom mam aj pupaky ale sa mi aj leskne plet vsimla som si ze sa mi neleskne plet po tych kremoch co maju gelove lozenie. Ale chapete normalne ked si plet necistim nic s nou nerobim tak mam suchu vysusenu napatu drsnu a ked sa o nu staram tak mam pupaky. Nevietemi poradit aku kozmetiku by som mala pouzivat? Aky krem alebo tonizacnu vodu? Vopred dakujem za rady.

tosomjachapes

detoxikujem sa dost casto ...pijem caje na ocistenie organizmu a s tym to nic nema..skorej ze mi plet zle reaguje na hociktory pletovy krem

Kveti

ak máš problém s pletou, mohla by si vyskúšať detoxikáciu tela pretože problém pochádza z vnútra tela, ak ho máš zanesený nedokáže ani pokožka dýchať a zregenerovať sa. Odporúčam ti vyskúšať produkty od Foreveru ja už len tieto produkty používam pretože som maximálne spokojná a nevymenila by som ich za nič.