Problem s pletou

Príspevok v téme: Problem s pletou
Ajli

Ahojte. Mam problem s vyberom vhodneho pletoveho kremu na moj typ pleti. V minulosti som mavala velke problemy s akne, no to uz celkom pominulo nastastie. Teraz mam problem s tym ze ju mam napnutu suchu az sa mi na niektorych miestach robia supinky. Pri nose az drsnu. Ale ked si cistim plettak ju mam prijemnu na dotyk ziadne suche miesta ani drsna proste hebka lenze sa mi robia pupaky. Akoby mi nevyhovoval ziadny pletovy krem a to som ich uz skusila milion. Mam aj citlivu plet, lahko mi zcervenie, v zime pri silnom vetre studenom aj scervenie alebo aj pri strese. Ale zmiesany typ pleti nemam lebo ja nemam mastnu t zonu a lica suchsie. Skusala som kremy bez alkoholu a parabenov konkretne mixu a taktiez sa mi z neho robia pupaky. Aj od oriflame-u na mastny typ pleti ten s cajovnikovym olejom a taktiez zla volba a este aj na problematicky typ pleti od dermacolu a z toho sa mi robili bolave pupaky. Proste moja plet sa nemoze cistit alebo preco mi takto reaguje na vsetko ze jej nic nevyhovuje? O plet by som sa rada starala ale uz si neviem rady. Ako cistiaci gel pouzivam ten z otiflame-u s cajovnikovym olejom ten mi aj vyhovuje a potom teraz mam micelarnu upokojujucu a cistiacu vodu od nivey no ale ja neviem co s tym kremom. Napr. Ten od mixy po nom mam aj pupaky ale sa mi aj leskne plet vsimla som si ze sa mi neleskne plet po tych kremoch co maju gelove lozenie. Ale chapete normalne ked si plet necistim nic s nou nerobim tak mam suchu vysusenu napatu drsnu a ked sa o nu staram tak mam pupaky. Nevietemi poradit aku kozmetiku by som mala pouzivat? Aky krem alebo tonizacnu vodu? Vopred dakujem za rady.

Andrejka77

Vyskusaj krem od sibircanky ktory ale treba aplikovat na navlhcenu plet, najdes ho v internete krem vytazok z parohov. Je hnedy, velmi aktivny a mastnejsi, ale postupne sa vstrebe do pokozky.Da sa aplikovat aj na make up, dava pleti taky tmavsi odtien

Julls

Ahoj Ajli,
mne napríklad pomohla veľmi kozmetika od Biodermy ale samozrejme aj zmena jedálničku. Pravidelne objednávam pleťovú kozmetiku z parfums.sk pretože ceny sú tam oveľa priaznivejšie ako v kamennej lekárni. Môžes využiť aj zľavové kupóny z -odkaz odstránený- a ušetríš ešte viac euríčok. :)

Kveta Horecka

rozne doporucenia som dostavala aj ja,zial vysledok ziadny,na moje narodeniny som dostala poukazku na kozmetiku a problem vyrieseny,skuste sa nakontaktovat na kozmeticku ktora vam poradi a problem vyriesi je to kozmetikainge v Ruzinove,pani sa vola Inge

bosorkam

ahoj, mám podobný problém, skúsila som na odporúčanie kamarátky masť ktorá obsahujem nejaké zložky z rastliny golden yacca- vola sa Golden ointment. Je síce mastnejší no akné a vyrážky sa dosť rýchlo vytrácali. Suché miesta mi premastí a nemám takú citlivú napnutú či svrbiacu pokožku. Je fajn aj na iné miesta ako tvár napr. suché lakte, päty či pod.

zuzi74

Pises, ze ti plet zle reaguje na hociktory pletovy krem. Skus teda pouzivat za studena lisovane oleje. Si mlada, staci ti napr. taky mandlovy olej, ktory je najpribuznejsi pokozke. Na aknoznu plet si zase pochvaluju nimbovy olej. Plet je citliva po chemickych kremoch a chemiu taky oriflame obsahuje. Ja sama som presla len na oleje, ziadne kremy nepouzivam, aj sa odlicujem olejom a je to vidiet na pleti. Vzdy treba vmasirovat do navlhcenej pleti. Bud obycajna voda, alebo ruzova voda, ktora je tiez vynikajuca pre plet.

tosomopatja

miska praveze poslednu dobu jem viac zeleniny a ovocia zaradila som to do mojej stravy stravujem sa zdravsie a s tym to nic nema..a mam 22 rokov

alena.pilatova

viem Vam poradit prirodne produkty od Forever,, ak mate zaujem kontaktujte ma na fb alena pilatova dulovcova, pekny vecer

Gabika.40

Dobrý deň.Odporúčam ti vyskúšať produkty od alassala ja už len tieto produkty používam pretože som maximálne spokojná a nevymenila by som ich za nič. Môj favorit hydrotačný krem v prílohe.
www.alassalabeauty.sk

mishka75

Vsetko zavisi od toho cim sa stravujes a co pijes. V tomto rocnom obdobi treba jest viac zeleniny, vlakniny, ovocia a pit vodu menej zasaditu. Prirodna kozmetika je sice fajn, ale zavisi aky mas vek. Odporucam zoznamit sa s prirodnymi kremami od sibircanka

zuzi74

Ked budes pouzivat tie sr.... od oriflame, nivea, tak sa ti plet neda nikdy dokopy. Preco nepohladas v starsich temach, je tu toho naozaj dost o podobnych problemoch s pletou, aku mas aj ty.
Inak mne caje na precistenie pleti nepomahali. Zacni ocistou pecene a pupaky sa stratia. A hlavne prirodna kozmetika, nie chemicka. Z tej chemie budes mat viac citlivu, zacervenanu a vyhadzanu plet.