očné partie

RNG

Lieenka, framykoin obsahuje troje antibiotik, to nie je pletovy vyzivny krem!.
Zaklad ma mast zlozenu z vazeliny(naftovu produkt) tekuteho parafinu(vosk, tiez naftovy produkt) a lanolin(tuk z ovcej vlny). Mozno sa citi dobre, ale nie je zdrave davat si liek na tvar miesto kozmetiky. Precitaj si kontraindikacie a bocne ucinky.
Zasada dobrej kozmetiky je,ze ma byt zlozena z telu neskodnych zloziek.
Kedze koza je polopriepustna, mnohe zlozky prejdu cez kozu. Preto treba pouzivat len latky, ktore su vhodne pre telo tj podla moznosti jedle.
Takej kozmetiky je ale na trhu velmi malo, totiz ked je jedla, tak sa do nej lahko pustia aj bakterie. A to by znamenalo ze by sa alebo musela chladit, alebo pripravovat cerstvo pred pouzitim. To sa kozmetickym firmam ale nehodi do planu. Tak s kludom predavaju kozmetiku zlozenu s skodlivych pre vnutro tela latok
Rada: ked chces mat dobru kozu, pouzivaj jedle oleje(kokosovy, kakaovy, mandlovy, olivovy) a tekuty vitamin E.Tiez aloe. Jedle, nie kozmeticke.
Alebo aspon taky krem, ktory obsahuje velku vacsinu tychto latok s pridanymi vitaminami.
Male mnozstvo prirodzenych konzervacnych prostriedkov nezaskodi(vytazok z grapefruitovych semien, 0.5%,staci na udrzanie cerstvosti niekolko tyzdnov). Tieto prirodzene kremy je lepsie skladovat v chladnicke.

aaaajka

Niečo bolo písané aj v Pohode.Vraj ho používa J.Aniston,B. Pitt a u nás Brychtová a Andy Hajdu.
Na kruhy pod očami a opuch pomáha aj Heparoid.Ale na vrásky zháňam niečo,čo bude aj vidieť rozdiel.Tak teraz neviem. ???

lieenka

najlepsie na ocne okolie je masticka framikoin...mne to pomaha dam si ho na noc a potom mam dobru pokoyku okolo oci...fakt vyskusaj to neolutujes...trosku to smrdi ako normalna mast z lekarne ...ale je to ucinne...potom je pokozka vyzivena a ked maju ludia kruhz pod ocami tak potom im miznu...(aspon mne;})

dojca

Ja ten krem sice nepoznam, ale co to do reklamy robim tak viem ze nejde o to aby reklama predava ucinny vyrobok , ale o to aby reklama predala co najviac vyrobkov mame take heslo: "Predat hocikomu hocico, aj to o com netusi, ze to chce". :)) Nevre reklamam