Ako zistím, že sa žena spraví?-sex

Príspevok v téme: Ako zistím, že sa žena spraví?-sex
slystyle6

čaute všetci mam taku otazku ohladne sexu mám 19 rokov a mám už dlhšie priatelku pár krát sme to už skúšali mne sa to páčilo ale chcem si byť istý že sa to páčilo aj jej. Chcel by som vedieť ako proste zistim že sa žena "spraví" Proste u chlapa to je jasné ale takto som z toho dosť mimo a nechápem tomu. Sex vačšinou asi končí ked sa spraví chlap ale čo žena ? Nechápem tomu mohli by ste prosim pomocť ? Má žena tak isto nejaký znak toho že už je proste koniec ?

Tane

Dobré ranko
Ja som orgazmus nemala dlhych dvadsaťdva rokov,až teraz nedávno som zažila čo to vlastne je. Mala som plnohodnotný sexuálny vzťah aj bez toho a dokonca s jedným mužom po celú dobu. Určite to spoznas a ak nie komunikuj s partnerkou či sa jej to páčilo a či je spokojná o tom to celé je :-)

orgazmik:)

Prosiiiim? Ked bude mat orgazmus, budes to vediet. Bud hlasnejsim stonanim, alebo ked tak "strnie", stiahne svaly....neviem to opisat. Budes to vediet, neboj

kkkk

niektoré dievčata tiež striekajú takže aj podla toho by si to mohol spoznať...ale skús sa jej spýtať, komunikácia je veľmi dôležitá