Ako sa vyrovnať s partnerovou minulosťou?

Táto diskusia patrí k článku: Ako sa vyrovnať s partnerovou minulosťou?
Ako sa vyrovnať s partnerovou minulosťou?

Stalo sa, že vám váš partner alebo partnerka prezradil/a svoju minulosť a vy ste sa cez to nevedeli preniesť? Ideálne je akceptovať to a ísť ďalej, ale nie vždy je to také jednoduché.

Kýčera

Že tie vysokoprofesionálne články ešte čítate?! Je minulosť a minulosť. Rady a rady... : ) Nedá mi "neposúdiť" prácu prekladateľa, kt. by mal ovládať slovenčinu na istej úrovni : "....spýtajte sa otázky, kt. sa spýtať potrebujete." Vážený :
1. buď sa pýtame, spytujeme, opytujeme,...
alebo
2. otázky kladieme, dávame!
Opravte ma niekto, ak sa mýlim! S týmto "problém mám", nakoľko ho "neignorujem", tak reagujem, pretože ho "neakceptujem". Takéto chyby... by sa v médiách nemali vyskytovať. Mali by ste viac dbať na kultúru jazykového prejavu. Ste predsa profesionáli, či?

Messje

Ak chces uzivat pritomnost a tesit sa na buducnost a robit si plany...nikdy sa nesmies vracat do minulosti.Ani tvojej ani nikoho.Ostanes stat na mieste a buducnost nebude mat ziadnu biducnost.

Gima

Treba sa sustrediť na sučastnosť a budúcnosť. Minulosť sa minula a netreba sa k nej vracať, prípadne otvárať " rany minulosti ".
Naučte sa žiť pre okamih, ktorý vas spája.

Filip TT

V tom clanku nevidim nikde zmienku o tom, aky postoj ma k svojej minulosti ten moj partner. Ked ta jeho minulost ma byt nasou buducnostou, tak idealnym riesenim nie je to akceptovat, ako sa to tvrdi hned v druhej vete clanku.