Bezlepkove ovsene vlocky

vločky

Tie ..... bodky to som ja pridala prispevok... Nevedela som aku prezyvku som si dala povodne, diky za pochvalu Kýčera!

vitavi

Na vyprázdňovanie máš bezlepkovíé obilniny s vlákninou - ryžu natural, pšeno, kukuricu, pohanku a i. jedz zeleniny s vlákninou - kaleráb, kapustu, cibuľu, mrkvu, a mnoho iných. Zápchu spôsobujú najčastejšie mliečne výrobky, mäso, vajcia, čokoláda a i.

....

Je to tycinka z bezlepkovych ovsenych vlociek, vola sa flapjack a maju marhulovu a tusim malinovu prichut, je to v takom bielo oranzovom obale-marhul prichut, je to skor ako v papieri zabalene, pri otvarani to zistis..a malinovu maju v bielo ruzovom obale a tusim dostat to v bille, ja som dostala a tusim odtial, mi to oco kupil, je to fajn sladkost, bez cokolady ale sladke to je....cenu neviem, nenasla som to ani na internete...

neviem11111

nie, ovos lepok neobsahuje a nikdy neobsahoval. obsahuje bielkovinu avenin, nie gluten, no aj ta moze niektorych celiatikov drazdit. dovod, preco sa predava specialny bzl ovoc je ten, ze bezne sa ovos pestuje a spracuva s psenicou a kontaminacia je obrovska. specialne oznaceny bezlepkovy sa pestuje a spracuva samostatne. inak je to to iste.

Kýčera

Tie bezlepkové ovsené vločky ma veľmi zaujímajú, pretože ovsené vločky sú vyrábané z ovsa a ten lepok obsahuje. Môžeš sem dať info, prosím?