Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bezlepkove ovsene vlocky

vločky

Tie ..... bodky to som ja pridala prispevok... Nevedela som aku prezyvku som si dala povodne, diky za pochvalu Kýčera!

vitavi

Na vyprázdňovanie máš bezlepkovíé obilniny s vlákninou - ryžu natural, pšeno, kukuricu, pohanku a i. jedz zeleniny s vlákninou - kaleráb, kapustu, cibuľu, mrkvu, a mnoho iných. Zápchu spôsobujú najčastejšie mliečne výrobky, mäso, vajcia, čokoláda a i.

....

Je to tycinka z bezlepkovych ovsenych vlociek, vola sa flapjack a maju marhulovu a tusim malinovu prichut, je to v takom bielo oranzovom obale-marhul prichut, je to skor ako v papieri zabalene, pri otvarani to zistis..a malinovu maju v bielo ruzovom obale a tusim dostat to v bille, ja som dostala a tusim odtial, mi to oco kupil, je to fajn sladkost, bez cokolady ale sladke to je....cenu neviem, nenasla som to ani na internete...

neviem11111

nie, ovos lepok neobsahuje a nikdy neobsahoval. obsahuje bielkovinu avenin, nie gluten, no aj ta moze niektorych celiatikov drazdit. dovod, preco sa predava specialny bzl ovoc je ten, ze bezne sa ovos pestuje a spracuva s psenicou a kontaminacia je obrovska. specialne oznaceny bezlepkovy sa pestuje a spracuva samostatne. inak je to to iste.

Kýčera

Tie bezlepkové ovsené vločky ma veľmi zaujímajú, pretože ovsené vločky sú vyrábané z ovsa a ten lepok obsahuje. Môžeš sem dať info, prosím?