Je na svete niekto komu sa podarilo zbavit kandidy albicans a je ochotny poradit??
Ako sa zbavit kandidy
Ahoj, ja som mal kandidu nájdenu v stolici asi v novembri. Jeden pán doktor mi odporúčil túto liečbu - 2x denne 4 kvapky oregánoveho oleja, 2x denne 2 polievkove lyžice chlorofilu (obidve veci dať do vody), večer pred spaním strúčik cesnaku(slovenský, nie čínsky) a špeciálne probiotika proti kvasinkam...tuším že určené pre ženy.. ale pokojne ber aj keď si muž... názov si teraz nespomeniem. Plus samozrejme vyhýbať sa sladkému. Po mesiaci kandida zmizla.
Ahoj, este si precitaj toto:
drive.google.com
Je to o kremeline. Tuto vec tiez urcite zarad.
Protikvasinkovu dietu pouzivaj len tak, aby ti z toho nesibalo.
Napisal som toho vela, ale mas to tu, tak si to mozes kedykolvek precitat, aj so vsetkymi linkami, aj kde co kupit.
Pojde to do penazi, ale vela ludi dostane casom, po rokoch z tychto veci, ovela horsie choroby ,casto aj raka. A potom uz vyberaju vsetky uspory, ale to je uz neskoro. Alebo, zbytocne negativne dosledky to ma, aj ked sa z toho dostanu. Lepsie vsetko dat do prevencie, podla mna, kandidoza nema co v tele robit, ani premnozene parazity, ved produju, neustale, toxiny, mnoho z nich s neurotoxickym ucinkom, a potencionalne rakovinotvornym.
Je dobre si robit tie kury preventivne, zvyknut si na to, a v nejakej miere ostat aj suplementovat.
Na objednavanie veci pozor, niekedy ide o nekvalitne veci, alebo podvody. Viz tu vec s Oresakom Americkym, ktory musi byt ako tinktura zeleny. A na co si daj este pozor, upozornim ta v tejto linke, ze posielaju iny, napriek tomu, ze na obrazku je ten od Dr Clark.
www.amazon.com
V komentoch nizsie si precitaj, ze posielaju nieco ine, co je podvod. Je to sice tiez tinktura, ale uz zhnednuta. A ked niekto napisal do drclarkstore.com, tak mu odpisali, ze nic s nimi nemaju spolocne, a dotycnu tinkturu by nepouzivali. Cize aj tak sa podvadza. Pritom vidis, ze na obrazku je uvedena ta z drclarkstore.
Rad som pomohol
Ani neviem ako ti podakovat...za tvoj cas a ochotu...!!!
Idem teda objednavat, a ten entizol, no neviem, spytam sa veterinara, rozmyslam ci mu nepovedat priamo, na co to chcem...citila by som sa istejsie...inak mi je divne jest tabletky urcene pre psa... Ale tak samozrejme, ked to inak nepojde... :( Je to inak hrozne, ze clovek nema sancu sa vycistit od parazitov legalnou cestou, v lekarni by na mna asi pozerali ako na blazna...
Akurat bude problem s mojim priatelom, do neho ziaden entizol nedostanem, aj tak len frfle ze vymyslam blbosti...
Ku tvojej otazke ohladom davkovania, no ten zentel som uzila len raz, 400 mg a tu clark tiez len jednu kuru, ani neviem ake balenie to bolo, objednavala som to cez internet a nevedela som, ze tam treba zohladnovat aj tieto kriteria ktore si tak detailne popisal, za co ti este raz dakujem! Skusim teda pozhanat na sk v nejakom bio obchode. Boze, len som uz z toho vsetkeho zmagorena, bojujem uz vyse roka a stale neuspesne, mam za sebou nespocetne vela diet a uzivania vsetkeho mozneho...ide to strasne do penazi a hlavne, chyba mi sila zacinat odznovu... Ale skusim sa nakopnut, ako som to pochopila, najprv prec s parazitmi, pocas toho snad smiem aspon normalne jest, a potom az tu protikandidovu kuru. Inak uz mi aj zaludok zacal strajkovat, co do neho furt cpem..haha
Vsetko dobre!
Ahojte, este jednu zaujimavu vec vam sem hodim. Uplne som zabudol na extrakt z olivovych listov. A bor:
Precitajte si najprv toto: Je tam spomenute aj co zabera na kandidu. Je to o bore, ale v odstavci o kandide sa spomina aj bor, aj extrakt z olivovych listov.
www.regenerativenutrition.com
Dr. Newmana ale nepoznam.
Extrakt z olivovych listov zozeniete napr. cez amazon, ale k boru vam dam este jeden clanok, na ktory som nedavno narazil a ostal som dost sokovany:
www.homeopat.mypage.cz
Zufalstvo - este raz som si precital Tvoj prispevok, sorry, neodpovedal som na vsetko.
Zentel je albendazol, a nezabija parazity v crevach, ale v tele. Zabija aj v crevach, ale malo. Ak Zentel nieco zabije, vacsinou to neuvidis na vlastne oci . Mrtve parazity v tele sa rozlozia, a vylucia ako odpad cez pecen a oblicky. Cize bud mocom, alebo zlcou, a do creva, ale to odidu len rozne odpadne latky , cize ich neuvidis.
Ani v stolici nieje take lahke najst mrtve parazity, vacsinou ju musis vo vode rozmiesat, tak aby ti vznikla hneda voda, potom velmi zriedit, a mrtve kusky parazitov ostanu nedotknute, lebo tie sa rozmiesat nedaju. Vacsinou po nich ostanu blany, ktore su ale zafarbene do hneda, cize musis sa v tom rypat, aby si to nasiel, musis na to ziskat cvik, ako to najst. Iba ojedinele odijdu samotne ,napriklad ked si nalacno.
Druha vec je, ze pozeram, ze si si robil tu kuru, aj Zentel. Ale z mojej skusenosti si ju vacsina ludi co som videl ,robi zle, nehovoriac o brani Albendazolu. Dokonca ani lekari nevedia predpisovat albendazol (zentel). Sam som bol svedkom, ako mi lekarka dala 2 balenia zentelu, co bolo horkotazko na 2-3 dni. Pritom, albendazol funguje tak, ze parazitom blokuje metabolizmus glukozy, nezabija ich. Zabija ich nakoniec imunitny system, ked sa vycerpaju tak, ze sa prestanu hybat a produkovat ochranny sliz, lebo uz nemaju palivo. Cize to trva niekolko dni minimalne. Preto albendazol sa musi brat nepretrzite, presne ako antibiotikum, a naplno zacina ucinkovat az tak po 5-6 dnoch. Spravna albendazolova kura teda trva 14 dni , minimalne. Su aj 28 dnove kury, nasiel som ich na nete. Ale to je uz extrem (myslim, ze na rozpustanie cyst v mozgu).
Najdi postup na curezone... daj vyhladavat "curezone albendazol", a najde ti navody od uzivatela ICU. Zistis vsetko potrebne, ako to brat. Ak si nebral 2x 400mg denne, po mastnom jedle (lebo albendazol sa vstrebava spolu s tukom), a aspon 10-14 dni po sebe ( aj to casto treba viac cyklov, medzi kazdym cyklom je 7-10 dni pauza, lebo hrozi ze ti vypadaju vlasy, alebo uz nestiha pecen - preto treba brat ten silymarin), tak si vela tym parazitom nedal. Ked sa albendazol bere bez tuku, menej ako 2x 400mg denne, a iba par dni, napriklad 2-3 dni, tak neurobi ani 10% prace!!! Cize neurobi dokopy nic.
K tomu MMS ti poviem, ze neboj sa toho. Zakladna kura protokol 1000 je pomerne slaby. Mozes najprv teda vyskusat Entizol. Ale to MMS je fakt dobre, minimalne zopar davok by som zaradil. Ja som ho pouzil uz viackrat. Nepoznam nikoho v mojom okoli, co by z toho nieco mal... a asi tak 10 ludi v mojom okoli to uz bralo. Takisto Jim Humble povedal, ze neexistuje jediny pripad umrtia, naproti tomu, farmaceuticke lieky zabiju mnoho ludi rocne,a bez problemov sa predavaju, s obrovskym zoznamom neziadudich ucinkov. MMS je bezpecne, ak ho beres tak ako mas. Mozes to kludne brat aj v mensej davke, napriklad len 2 kvapky, 8x za den. To je dost mala davka, ale urcite preriedi prvoky, z tych parazitov, aj kandidu.
Ked totiz parazity zomieraju po tele, vypustaju to co je v nich a neraz ine parazity parazituju na vacsich, cize mozu vypustat prvoky, a virusy... ale ked beres MMS, aspon tu malu davku 8x2 kvapiek (plny protokol 1000 je 8x3 kvapiek) hned to nici aj ten ich obsah.
Co sa tyka Huldy Clark, teda antiparazitalnej kury, tam robi vacsina ludi tu chybu, ze berie klinceky po jedle. Z mojej skuseosti, funguju lepsie pred jedlom, cize spolu s palinou! Druha vec je, ze ked su vyprchane, neucinkuju prilis dobre. To je dolezite, aby si mal kvalitne (napr. Kotanyi robi dobre). Napriklad skusal som od Vitany, Thymosu, Maspory... vsetky boli slabe, vyprchane. Dokonca som skusal aj od Sonnecoru v Bioobchode, to boli bio klinceky, a boli slabsie nez Kotanyi... lebo neboli skladovane v hlinnikovom vzduchotesnom obale.
Dalsia vec je palina, ktoru ludia skupia nekvalitnu, nejaky caj. Je velmi dolezite zohnat kvalitnu palinu. A posledny kamen urazu je oresak... ktory musi byt zeleny, ak je hnedy, je zoxidovany, a uz je aj 10x menej ucinny (podla toho, co je na stranke Huldy Clark, ona vzdy velmi upozornovala, aby bol cerstvy... zeleny, nie hnedy, zoxidovany). Ak sa nedodrzia tieto kroky, kura moze mat aj 3-4x mensiu ucinnost, cize nezabije skoro nic. A vacsinou to tak byva, ze ludia niesu dosledny v dolezitych veciach, proste beru nejaku palinu ,nejake klinceky. atd... a oresak vacsinou zoxidovany. Tak to nefunguje, prirodne mediciny funguju na zaklade ucinnych latok, a ak tam niesu, tak je to totozne s tym, akoby si nic nebral. To je ich nevyhoda oproti farmaceutickym liekom, ktore ti zarucuju urcity obsah latky, ze prirodna medicina je natolko ucinna, nakolko je skuseny bylinkar, a nakolko si vie kupujuci pozhanat kvalitne veci. A neda sa to nikdy overit, v jednej rastline moze byt 3x menej ucinnej latky, nez v inej.
Ak chces, napis mi, ako si bral ten Zentel, a ako si bral kuru Huldy Clark, a odkial si zohnal potrebne ingrediencie.
Druha vec je, ze vacsina ludi si mysli, ze parazity zlikviduje jednou kurou. NIeje to tak. Vacsinou ide o dlhodoby proces, ktory sa moze tiahnut aj 1-2 roky. Treba znicit ich kolonie, aj cysty, oni sa vedia velmi dobre "zazrat" do tela, cim dlhsie tam boli. Cize tuto kuru Huldy Clark potom opakovat az 6x do roka (s mesacnym odstupom), a to iste albendazolovu kuru, take 2 cykli, so 7 dnovym odstupom, a potom este druhy krat v roku.
Ten Entizol tiez tak 2x do roka. A urcite probiotika, tie co som napisal, lebo Entizol je antibiotikum. Az po 1 roku sa potom obrat za sebou, a povedz si, ako ti to pomohlo.
Este jednu vec, a rovno odpoviem aj yv_51... ano, prvoky aj kandidu moze na teba roznasat aj partnerka. Moze to tak byt. Najhorsi je oralny sex, bohuzial. A takisto tie hnusne veci, co ludia zacali v sexe robit, ako curat na druheho atd... bohuzial, v tomto zastavam nazor, ze panbozko to myslel tak, ze sa budete iba bozkavat, a tam sa prvoky ani kandida nemoze preniest. Neviem, ci to za to stoji, mat z toho potencionalne problemy a znicene zdravie.
zufalstvo - dobre si vsetko nastuduj, hlavne o MMS a kure Huldy Clark. Z mojej skusenosti, ludia sa zvyknu do vsetkeho rychlo nahrnut a robia chyby, a potom, ked im to nefunguje, tak zvyknu odsudzovat.
O MMS ti odporucim knizku Jim Humble NaClo2. Je dost obsiahla, ale oplati sa to v dnesnej dobe vediet. Dalej, na fore zdravi-az.cz, najdes informacie a odkazy na videoukazky, ako sa to pouziva.
Entizol si skus zohnat takym trikom, ze ides za veterinarom, ci by ti nepredal Entizol, ze mas pravdepodobne bicikovce (to su prvoky) v akvariu. Ak neda, skus dalsieho. Mne takto dal Entizol, tiez mi to niekto poradil. Na akvarium sa to pouziva tak, ze tam ten entizol rozdrtis na prasok, a nasypes. Opytaj sa ho aj na davkovanie, nech to vyzera, akoze vazne to potrebujes na akvarium. Niektori veterinari to budu poznat, tento problem, a predaju ti Entizol aj bez predpisu. Je to ten isty, co pre ludi.
Co sa tyka ostatnych anti-helmetik, napr. albendazol, tak ja som zohnal tiez cez veterinara. Ale to ti musi dat nacierno nejak. Mozes vyskusat tiez. Opis mu svoje problemy, ze cele roky trpis, a ze lekar ti nevie odhalit parazity. A ze to chces vyskusat preventivne, ze to vies pouzivat. Predtym si pozri na internete, ako sa to pouziva, aby videl, ze to vies davkovat. Daj vyhladavat "curezone albendazol" a najde ti to prispevky od uzivatela ICU, ktory zostavil preventivne anti-parazitalne kury.
Mnoho veterinarov vie, ako to je s parazitmi. Mozes mat stastie, a nakoniec ti albendazol zozenie.
Co sa tyka doplnkov, tak tam proste objednas, nemas co pokazit, len musis dodrzovat davkovanie. A naozaj vyskusaj urcite tu Diacemateous Earth. Skoro som na nu zabudol spomenut ju. Navyse to doplna aj kremik, to som zabudol spomenut, ze kdesi som cital, ze telo mava nedostatok kremika, ked bojuje s prvokmi. Takze ta kremelina, je uplne perfektna, nielen ze zabija parazity, detoxikuje crevo, ale este aj doplna kremik, ktory telo mava vycerpany, ked je zasiahnute prvokmi.
Co sa tyka proti-kvasinkovych diet, tak to ti davam za pravdu.
Ja som jedol anti-parazitalne, iba asi 3 tyzdne pocas tej kury huldy clark, to sa prekonas. Vela kyslej kapusty, kokosoveho oleja, a co najmenej cukru, nezdravych jedal. Ale potom som uz mohol jest hocico. Najhorsie su tie dlhodobe, ze 3 mesiace ju musis dodrziavat, to sa neda, hlavne ak mas parazitov a chute na sladke. Je to tak ako pises, nemozne vydrzat. Aj som cital taku knihu Ako sa zbavit Candidy, ale naprosto som nesuhlasil s tym dlhodobym drzanim protikvasinkovej diety. Lepsie sa zamerat na parazity, doplnit co treba, a dat telo do rovnovahy, aj tymi laktobacilmi.
Tak vela stastia a rad som pomohol
Dik!
Inak, musi sa preliecit aj partnerka tyn entizolom?
ani neviem ako ti podakovat za tvoj obsiahly prispevok... idem do toho!! ono je to tak, ze citam o tom milion prispevkov uz par rokov, mam nespocetne vela veci odskusanych, ale jednoducho mi doteraz nic nepomohlo. chytam sa preto kazdej slamky... vsade sa len o dietach pise, tie sa ale nedaju vydrzat, nech mi nikto nehovori ze to zvladol, tri mesiace na takej stritktnej diete, to proste neverim! a odhliadnuc od toho, ze akonahle si po diete da clovek jeden kolac alebo kusok cokolady, tak sa kandida vrati. tak potom naco zbytocne trpiet, predsa musi byt aj nejaka moznost, ako sa tej kandidy zbavit nacisto, ved dozivotna dieta sa drzat neda, predsa clovek potrebuje aj cukor!
ja ti, sad P, velmi velmi dakujem, dost ma povzbudilo, ze si napisal, ako si sa zbavil vsetkych problemov. ja sa akurat bojim toho MMS, to este neviem...ale vsetko ostatne urcite vyskusam. drzal si popritom vsetkom aj dietu? prosim, ak ta to moc nezatazuje, napis mi ako dlho to cele trvalo, ako dlho si musel dietovat.
ja som uzival Zentel a aj tu Clark, ale nic zo mna nevyslo... znamena to teda, ze parazity nemam?
vdaka fakt, vseetko dobre!
Aha, viem co mi este zmizlo.
Mal som alergiu na mliecne vyrobky, a lepok...
toto mi tiez zmizlo po ociste od parazitov a prvokov.
Cize zmizla mi kandida, chute na sladke, alergia na mliecne vyrobky, lepok, asi polovica depresii, co bolo sposobene toxinmi z tych parazitov a kandidy, a taka akoby zamlzena mysel...vsetko to boi neurotoxiny z tej kandidy.
Bolo to roky dozadu,.. odvtedy sa tu uz nevratilo, normalne mozem jest mliecne vyrobky, lepok, nic mi z toho nieje.