Cvičenie - práca na smeny

ANGEL-DEMON

kde je problem pri takychto zmenách? aj ja by som chcela take zmeny... ked vies ako robíš... tak ked mas ranku a skoncis o 14, tak pobede mas cas, po nocnej mas tiez cely den, no ja som zacala v novej robote, kde nikdy neviem dopredu ako robím, že sa nedá nič zariadiť naplanovať,.. v jeden den som robila od 10-22, večer nam povedali ze dalsi den musime na rano prist na 5:30 , denne tahám 10ky, 12ky,.. vikend volny, ale obcas aj sobotu treba potiahnut.. neviem si predstaviť ze by som mala este popri tom cvicit,... chodievala som behavat no pri tejto robote sa nedá... ked stoji clovek 12hodin za pásom, je rád ze si na rit potom sadne, neciti si ruky, nohy...

matway

Od pondelka: 2 x rano, 2 x poobede, 2 x voľno
Cvičil som: PO- poobede, UT-voľno, ST-ráno, ŠT-voľno, PI-ráno, SO-poobede, NE-PO-voľno, a tak dookola. Pred cvičením som nejedol. Zariadil som si to tak, že som mal jedlo a hodinku oddych po cvičení, či som mal rannú, poobednú alebo voľno, a ty si budeš musieť do rozvrhu zakomponovať ešte nočnú, tú by som riešil iba pred prvou nočnou, stačí?

matway

Nechápem, aký máš problém, veď cvičiš, keď máš voľno, nie? Ja som bol tiež zmenár, ale s takou otázkou som sa nezaoberal. Rozvrh som si urobil jednoduch dlhý a krátky týždeň a hlavne s prácou som to mal skĺbené.

ruza66

baby prosim, pomozte, ako mate nastaveny rezim cvicenia, samozrejme tie, co pracuju na zmeny..dajte rady y vlastnej skusenosti, alebo aj taky, ktory tak nerobite, ale mate fajn napad, ako by ste to robili, keby...dakujem pekne

ruza66

ahoj mesacny princ, to je pekne co robis, ale mna cvicit bavi, len si to dako neviem zadelit a chcela som, aby mi niekto poradil, ako na to, alebo napisal ako to robi on, ona..

Mesačný princ

Pracujem na záhrade, okolo domu, pomáham susedom, druhým susedom, tretím susedom, robím fušky a ešte popri tom upratujem aj doma :)

Úplne mi to stačí