Mam pocit že nežijem..... len upadam

Príspevok v téme: Mam pocit že nežijem..... len upadam
xxx_1

Posledne mesiace si pripadam strasne na dne....uz dlho beriem AD kt mi pomohli preklenut zle obdobie. Mam pocit ze uz ma viac davaju dole ako pomahaju + lieky na ukludnenie. Pripadam si cudne...mam paranoidne myslienky,vztahovacne...Lekarka si mysli ze som ok ale nic mi nechce vysadzat.
Ja mam dojem ze mi tie lieky uz len skodia a vdaka nim som iny clovek.
Ako ich mozem samovolne vysadit bez malych neziaduc.ucinkov? Nejake volnopredajne doplnky mi neviete poradit ? Bylinky, hocico.

Chcem opat zit, mat veselu naladu byt stastna a hlavne nemat uz zatemneny mozog toxinmi....pamat tiez sa mi poriadne dosrala vdaka liekom.

xxx_1

No ona mi to zrejme preto nechce vysadit lebo je to psychiatricka, oni maju s toho zisky lebo za wellbutrin sa este aj dost doplaca cize naco mat o 1 pacienta menej. Racej mu dat inu diagnozu a nove lieky, somnou vystriedala 5 druhov a diagnoz som mala tiez habadej :-) pritom bola to len depresia s velkeho tlaku a vyhorenia.Vela vevi som v sebe dusila takze.
Zaujimave ze velke uzkosti prisli az ked som brala neurol a musela som si navysovat davky. A hnusne lieky ako alventa, citalec atd.
Ja si pripadam normalne, plna energie - pokym si zabudnem dat lieky. To bud je nahodov alebo uz aj naschval zabudam.
Vsetky tie lieky na ukludnenie mi menili akoby vedomie..pamat..myslenie. Takze ja by som chcela vysadit.

pytu

No ak si to zle obdobie uz prekonala myslim ze to mozes vysadit. Akurat ze s tymito liekmi skusenost nemam. Ja som akurat treti den na odvykacke od citalecu, akurat ze to tvoje je uplne iny level od tych tvojich. Ja som to vysadil zo dna na den. Mam mierne tocenie hlavy ale depresie nemam... resp. nie su o nic horsie ani lepsie ako predtym. Pamat sa mi ale zlepsila, aj vnimanie sveta aj reality.

Je mi ale divne ze s tym tvoja lekarka nic nerobi. Si jej norovinu povedala ze ti robia zle? Podla mna by to mala brat v uvahu. Neviem ci by som to vysadzoval len tak sam od seba, ja som to takpovediac trocha riskol. Ale ak nemas nejake depresie z dovozu zlej chemie mozgu, ak sa jednalo vyslovene o zle obdobie tak by to nemalo az tak vadit ked to vysadis. Ale nechcem ta na nieco navadzat. Pripadne skus pogooglit ci to niekto vysadzal, ako to vysadzal a ake neziaduce ucinky to malo.