Korela pomoc

Biela.Kobra

Veď práve, chcela si radu, nie? Tak rada znie: ak je korele zle, choď s ňou k veterinárovi. Ako tu majú ľudia zistiť, či má tú nôžku zlomenú alebo nie? Ja som chodila týždeň so zlomenou rukou a nevedela som, že je to zlomené, ukázal to až rengen a potom som mala dva mesiace sadru a pol roka rehabilitácie.

bbbbb

a preco je tu tema zdravie zvierat asi ze?pre radu a pomoc a aj to mala rada pomoze a aj utesit cloveka ..a korela sa my zda lepsia ked na tu nozku uz chodi len kriva malo..takze zlomena nebude to by nemohla stupit na nu nie?a vela ludi sa tu radi a pise takze.

Biela.Kobra

Neviem, čo tu chceš vyriešiť na internete. Ak korela spadla, má zlomenú alebo vykĺbenú nohu, prípadne vnútorné poranenie, pomôže ti len veterinár. Tu na internete ti môžeme tak akurát popriať veľa šťastia.

bbbbb

nevie litat ale nepadala hned rovno ..ale skusala trochu mavat kridlamy a nakoniec spadla na brucho a poranila si nohu ,kriva na nu,spieva normalne a aj nieco spapa..tak ma asi narazenu nozicku ci?

D...a

Z akej vysky spadla? Co nevie lietat? Ako je stara? Ako sa chovala, ked spadla, hybala sa vobec? Prijima potravu? Skus zodpovedat vsetky otazky. Aj tak, tazko povedat, ak pozorujes u nej zmenu, obrat sa na veterinara. Veterinar by sa mal vyznat v operencoch, teda nie obycajny veterinar! Najdi si takeho, mozno bude stacit iba tel.hovor. Viem, ze v Brne je Dr.Grymova, ktora je odbornicka na vtactvo, najdes ju iste na nete.