Frontin - skúsenosti

krivennneee

Antidepresíva bez predpisu - tonzes.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese. Mne pomohlo toto.

lukatina

ja beriem tiez frontin uz roky ale len polku tabletky . mam tiez panicku poruchu je to anxyolytikum sedativum takze po jeho uziti nastava uvoolnenie ospalost .

Lenka345

Moja prva tabletka bola otrasna, tocila sa mi hlava bolo mi zle ale asi po hodine som uz potrebovala nutne spat je sice pravda ze som bola kludna a nemyslela som na nic ani negatívne no ani na nic pozitivne, neberiem ho pravidelne len podla potreby a takto mi to vyhovyje lebo ked ho beriem len vtedy ked to naozaj potrebujem ucinkuje. Som vyrovnana, kludna bez stresu atd.

Sisi5467

No mam podla psychiatricky panicku poruchu s depresívnymi stavmi..trva to uz dlho a po trištvrte roku som sa rozhodila ze tie tabletky vyberiem lebo uz som to nezvládala.. A nevidim nejake rozdiely. Síce tych stavov mam uz menej ale pocity na smrť sa mi vracajú stale..uz niekedy fakt nevladzem

ragas

ahoj frontin patri do skupiny benzodiazepínov cize mala by si sa citit lepšie mat lepsu naladu .. mozes byt ospalá .. neviem kvôli čomu ho berieš tak je tazko posudit ale pokial to neni vazne tak ho radsej neber .. benzodiazepíny su velmi navikove.. uz po mesiaci uzivania a ked prestaneš uzivat tak budes mat depresie nechut a podobne.. napis aky mas problem a mozno poradim