Raz som skúšala práškovú hennu, ale nejak ma po nej svrbela hlava, a tuším mi aj viac vypadávali vlasy..inak si farbím chemickými farbami,ale chcela by som od toho preč,kedže je okolo nás samá chémia..aj ked na niektorých píše že je prírodná, v zložení ma aj tak nejakú chémiu..prečo mi ale tá henna robila zle ked je prírodná? mám 29 a aj šedinky dosť,prvé som mala už v 20tich, takže potrebujem aby zároveň dobre kryla šediny.
Ešte som vygooglila nejakú Maxima Nook ale nikde recenzie..inak nemám prehľad v prírod.farbách..viete mi niečo poradiť?
Existuje nejaká čisto prírodná šetriaca farba na vlasy?
Určite exitujú BIO farby už som to tu písala. Na eshope krasnadoma.sk nájdeš farby zn. Logona ,tak dúfam, že si tam nájdeš tu svoju.
Priznám sa , že ja si farbím vlasy klasickými farbami , ale moja kamoška uprednostňuje všetko BIO a ona si kupuje farby na vlasy značky Logona a Sante . Viem že tá Logona je prášková farba a že je to aj Vegánska kozmetika
chémia je všade nevyhneš sa jej,.. pokial ti vyhovuje farba ktorou si farbíš tak si farbi dalej, resp. dofarbuj odrasty, cele vlasy je zbytočne a niči ich to zbytočne,.. a pomocť vlasom môžeš tým, že pri farbení vlasov možeš dať do farby kľudne 2 lyžice jedleho oleja,.. budu krasne leskle potom... tip od mojej kaderničky.. :-) ale našťastie ja si v 27 rokoch nemusim ešte farbiť, tak si už 2 roky nefarbím,... inak som farbila od 15ky... tak mam skuseností tolko že až,.. viem ako si vlasy zničiť žial,...ale aj ako si ich dať do poriadku...