Alergia na jedno oko?

Príspevok v téme: Alergia na jedno oko?
12Katka12

Už dlhší čas mám problém s očami. Tu som čítala podobné témy aj prípevky, no ja som asi rarita s mojím problémom. dnes som sa u dr. očiarky dozvedela, že mám alergiu (prejavuje sa mi to sčervenaním, pálením oka a cystou na viečku - teda je to malinké ako šošovička, vyzerá to tak). všetko čo som si naštudovala o jačmeni, vlčom zrne a tak ďalej vylučuje, že je to môj prípad. Doktorka bola nepríjemná, oborila sa na mňa, že je to alergia a že si mám dať spraviť testy. veď dobre, dám. Odkiaľ som ja mala vedieť, že je to alergia? Akurát sa strašne rozčúlila, keď som sa jej opýtala, či je možné, aby sa táto alergia prejavila len na jednom oku. začala koktať a povedala, že (keďže druhé oko mám krátkozraké), sa sústredím len na to zdravé... Ale ja som sa nesústredila ani na jedno, kým ma toto jedno nezačalo bolieť. Totiž oko mám nielen červené a staršne citlivé, ale najmä silno bolieva, musím si vziať aj tbl od bolesti. k tomu sa pridružuje to pálenie, pichanie a červené oko. Moja otázka - už ste počuli o alaergii, ktorá sa prejaví len na jednom oku? Moja sesternica má od detstva sennú nádchu a vždy mala problém s oboma očami. alebo mám zmeniť dr??? Ďakujem za vyše názory a prosím napíšte, ak máte dakto skúsenosť.

Shayleen

Áno môže byť pretože aj ja som alergicka a u mňa práve oko viacej reaguje ako ľavé A nos naopak ľavé mám oveľa postihnuté ale pravé

Kýčera

@ Analyn, môže byť, ale len za predpokladu, že na viečku nemáš žiaden útvar, kt. by dráždil oko.

@ Katka, myslím si, že správna diagnóza bude v tom časopise. Oko Ti dráždi tá "cysta na viečku". Ak si maľuješ oči, tak s tým dočasne prestaň. Zrak si daj vyšetriť inou lekárkou.

analyn

mala som alergiu, ktora sa prejavila len na jednom oku, znie to neuveritelne, ale je to pravda. Doktorka mi dala jednu tabletku- nazov neviem, spala som po nej 2 dni, alergia zmizla. Boli sme na dovolenke, bolo to z noveho kremu, ktory som tam zakupila, pretoze meskala batozina.

lolinka

Alergia na jedno oko to je blbosť, tam bude problém inde. A nemá právo byť k tebe arogantná, jednoznačne ju zmeň.

Mesačný princ

nie je to ani cysta a ani alergia. Choď na normálne vyšetrenie a nech ti oko pozrú modernými prístrojmi!