Ahojte takze by som najprv chcel povedat ze obaja chodime na vysoku sme v 3 rocniku a priblizne v rovnakom veku. Ja aj ona mame vela spolocneho no obaja mame taky problem ze nas celkom lahko zlakaju zle veci ( myslim alkohol a tak dalej nejdem menovat ) a tym zacal aj nas vztah. Vsekto bolo dobre rozumeli sme si fakt vo vela veciach aj tych zakladnych, mali sme sa o com porozpravat atd. A ano netrvalo to dlho po dvoch mesiacoch mi dala koniec s tym ze ona chce uz nieco ine a niekoho kto ju skor z tych veci bude tahat ako podporovat. Ja som si vlastne uvedomil ze tiez som pred vztahom chcel presne to uz nebyt taky povedzme ako dieta a nemat na 1. mieste alkohol a party. Len sme sa do toho akosi zamotali. Myslim si ze sme zacali zo zleho konca obaja sme sportovci napriklad ale ten sport sme proste spolu nerobili a robili sme vacssinou to zle. Mna to teraz velmi mrzi aj som sa jej to pokusal vysvetlit no povedala mi ze uz nechce nikomu davat druhu sancu takto ze potom sa ludia len hadaju no ja viem ze by to cele mohlo fungovat z tej druhej strany a mohli by sme fungovat aj v tom dobrom lenze na tieto vyvsetlovacky doslo az po rozchode. Chcel by som teda este zabojovat a zacat z tej lepsej stranky a tam aj zostat ( samozrejme aj zabavit sa treba aj party aj vsetko len nie na 1. mieste a nie stale - v tomto mame aj rovnaky nazor ). Rozisli sme sa vpodstate v dobrom s tym ze mi povedala ze mozme zostat kamarati no ja sa s tym nechcem a neviem takto zmierit pretoze vidim potencial. Chcel by som teda zacat nejak odznova s tym ze ju budem volat na tie dobre veci napr na to sportovanie ktore mame spolocne. Samozrejme ako kamarat s tym ze sa uvidi po case no moja hlavna otazka je ci mam na chvilu prerusit kontakt uplne napr na 3 tyzdne alebo takto alebo to mam spravit tak ze proste okey beriem vsetko co sa stalo a mozme byt ty kamarti hned s tym ze ju budem volavat na to dobre a casom sa uvidi ci to nejak prerastie. Hlavne sa bojim ze to skonci proste vo friend zone a to ja nechcem. Dakujem za rady a niekedy pisem ako tatar :D
Zly zaciatok
Messje haha no ako nejaky tupec si nepridem o to viac ma to mrzi ze som to tak zobral zo zlej strany taaaak som si povedal ze budeme normlane komunikovat ako predtym s tym ze som jej povedal ze ju chapem a mala vpodstate pravdu a ze tie zle temi aby boli tabu s cim velmi rada suhlasila a zaroven ju prekvapilo ze co to so mnou je aj tak nikdy nepochopim ze sa spravam normalne potom pride holka ktora mi fakt sadne a obaja sa skor tahame dole ako hore :D aaa vlastne mozno nesom az taky rozumny len uz som si prezil ohladom vztahov tie blbe natahovacky ktore prerastli do totalnych extremov a to uz nikdy nechcem preto sa to proste snazim brat viach chillovo :) aj ked nebudem klamat boli ma to no a teraz sme ako kamarati a uvidi sa :)
UnderMySkin
To si robis prdel ze takeho nezozenies?Mmm
Nevzdavajto
Sakra prides mi normalny rozumny chalan tak chod do toho a skus to.
Messje hmm ako neviem co mam napisat :D ty si to podla mna pochopila lepsie ako ja z jedneho postu :D a hlavne si mi to tak trosku vyvsvetlila a mas pravdu ze to hlavne ja musim a potom sa uvidi tlacit na pilu nema velmi zmysel take veci sa predsa vynutit nedaju :) najviac sa mi na tom paci ze by to bola zmena k lepsiemu aaa dakujem :)
Messje to by ma bavilo :D ale takeho niekoho asi nezozeniem
Aj bez party, alkoholu a cigariet sa da uzivat :)
a este nieco...
pises,nechcete to uplne skoncit,ved ste mladi...
Mas pocit,ze mladost sa da uzit len takym sposobom?Mladost je pekna aj bez pitia a party a ... nechcite si znicit mladost hlupostami,ktore vam raz mozu pokazit buducnost.Bavte sa,tancujte,kricte,skacte po lavickach,zvonte ludom v noci po zvoncoch :-D :-D :D,tak,aby ste sa neskor na tom smiali,nie sa hanbili.Drz sa chlape
Tych informacii si dal dost nato,aby som pochopila :-}
ak ju chces nazad,musis v prvom rade zacat mysliet ako ona.Musis prestat s tym,co vas spajalo a co ste robili spolocne,co bolo nie dobre.Nesmiete sa o tom uz nikdy rozpravat.Ak s nou budes,daj jej najavo,ze to chces aj ty vymazat.Ale musel by si to naozaj chciet,pre seba,nie pre nu.Ked ju presvedcis,budes mat sancu.Hlavne viac nie o minulosti.Bavte sa o pritomnosti,skole,rodine,skuste zacat od zaciatku.Spoznavat sa z tej dobrej stranky.Zlo uz mate za sebou.Ak ju presvedcis,nemusi to byt koniec.Ale ver,ze to musis tak chciet ty,ako aj ona.Inak nemas sancu.
Messje velmi fakt velmi pekne si to vystihol az nechapem ako si todokazal z tak slabych informacii :) boli to extremy vies presne co myslim :) ano dospela ano nechce to ano preto to skoncila lebo som jej to pripominal a zaroven nieze odhovoral ale nepovedal som nie... nechce so vsetkym uplne skoncit ved sme mladyyy a povahy mame ako mame :) spravil som chybu lebo som do toho tak trosku a nebol som tak uplne predtym taky a mrzi ma to chapes :) ale tak co uz...
ja si myslim,ze ona uz dospela a prestali ju bavit tie hluposti,ktore ste vystrajali.Mam pocit,ze to boli niekedy aj extremy,nielen pitie alkoholu a ona sa za toto obdobie mozno zacala hanbit,zacala si uvedomovat,ze to vsetko nebolo dobre a preto to chce skoncit a skoncit uplne,vratane s tebou.Chce zacat mozno odznovu a keby ten vztah trval nadalej,stale by si jej pripominal to co robila.Tvoja pritomnost by ju vracala nazad do minulosti,aj ked nevedome.Sam pises,ze s tym nechces skoncit,sice nie tak casto ale predsa budes pokracovat.Pokial si neuvedomis co si uvedomila ona,nechaj ju tak.Nesnaz sa si ju udrzat cez sporty,ked to pre teba bude len zamienka ako si ju udrzat.Ona chce ostat kamaratka,pretoze si jej nijek neublizil,nevie s tebou skoncit v zlom.Nema dovod.Len uz proste nechce...Respektuj to,ak jej budes chybat,ona sa ti ozve.