Mám taký menší problém. Marihuanu užívam asi 5 rokov avšak iba 1 až 2 krát do mesiaca. Všetko bolo fajn ale zmenilo sa to pred dvoma dňamy keď som si dal, ale dal som si toho moc a bolo to aj moc silné. Po asi 15 minútach sa my šialene rozbúšilo srdce a ďaľšie 2 hodiny som mal fakt silné stavy pri ktorých som myslel že sa zbláznim. Nikdy som podobné stavy nemal. Po 2 hodinách to začalo ustupovať a všetko bolo ako má byť ale keď som sa včera ráno prebudil (deň na to) tak som sa cítil dosť čudne a cítim sa tak aj teraz. Nemám halucinácie ani bludy ani depresie nič ale stále sa cítim ako keby som mal malé množstvo v sebe a ako keby som mal opicu po alkohole takú slabšiu. Dnes som bol na uráde, v banke aj v obchode a žiadny problém všetko som vybavil tak ako vždycky a aj keď som včera večer bol s kamarátom na pivo tak nebol najmenší problém kecali sme a cítil som sa úplne normálne. Všetko je fajn ale aj tak sa cítim stále čudne ako keby som bol trocha zhúlený. Neviem si to vysvetliť ale mám strach, že my to ostane alebo, že sa to bude zhoršovať. Poraďte my niekto kto ste mali podobnú skúsenosť čo sa to deje. Či si to iba nahováram (pretože keď na to nemyslím je to OK) alebo stále to ešte zo mňa nevyprchalo ( pretože naozaj som tak moc ešte nikdy nebol) alebo my to dáko porušilo psychiku. Mám tomu nechať voľný priebeh snažiť sa na to nemyslieť a marihuane sa vyhýbať ako čert krížu ( čo aj budem) alebo navštíviť psychiatra?
Vopred Ďakujem za vaše rady.