Ahojte, je tu ešte niekto taký, kto nerád chodí do spoločnosti? Mám 19 rokov, a naozaj v piatok večer najradšej sedím doma. Ak aj niekam idem mám z toho nepríjemný pocit a aj tak sa snažím chodiť čo najskôr domov.
Nechodím rada do spoločnosti
Ono je zábava a zábava. Ja som napríklad ešte nezistil, prečo ľudia považujú za zábavu tanec??? :O
Ale tak najskôr to je zábava a len ja to ako zábavu nevnímam.
Alkohol otvára bránu do duše a odhalí často aj to, čo by sme inak svetu nikdy neukázali. Nezavrhujem alkohol ako taký a náladičku, ktorá pri jeho požití vzniká, pretože to v konečnom dôsledku odhalí to, aký vlastne človek v skutočnosti je.
No zabaviť sa dá aj inak :)
mna to tiež nikdy nelákalo ani na strednej... nelákaju ma diskoteky, ožieračky, radšej si idem sadnuť na zmrzku s niekým alebo na pizzu... nepotrebujem chlastať aby som sa vedela zabaviť... a tí ktorí to bez toho nevedia majú problém...
Vďaka za názory. Verte, že ste mi tým zlepšili náladu :D
To ani ja nechodím rada do spoločnosti a mám aj veľa kamarátov ktorí tiež nie :) a to čo ti píše yorka, že si takto nenájdeš kamarátov alebo priateľa, to je blbosť..áno je pravda, že veľa ľudí sa zoznámilo na párty, žúroch a pod. ale tak isto môžeš niekoho stretnúť v práci, na nejakej brigáde, v obchode, náhodne na ulici, u lekára, na výlete/dovolenke, na letisku v kine, proste je strašne veľa miest kde sa to dá tiež :) Takže nezúfaj nie každý to má rád, každý piatok sa ožrať a ráno nevedieť kde je sever... a mobil, peňaženka, občiansky :D
Len sa drž a netráp sa tým :) venuj sa svojmu hoby a rob, čo ťa baví :)
No a? :D ked ta to nebavi tak nevidim problem tam nechodit, mna to tiez nebavi, podla mna je somarina ist niekam do mesta do krcmy len preto ze je piatok .. radsej sa venujem nejakemu hobby.
A to je problem alebo co tym chces povedat? Nevyrobili nas v jednej fabrike a nie je nasou povinnostou aby sme boli vsetci rovnaki a mali radi rovnake veci ako predlohy z televizie alebo tvojho okolia. Nie je s tebou nic v neporiadku a netreba sa nechat vyviest z miery niekym kto len kvoli tomuto tvrdi opak.
lenze takto si nenajdes ani kamaratov ani priatela :)
tiez som bola taka a mnohi ma za to odsudzovali ale mne to bolo jedno :) nebudem robit nieco proti svojej voli