Hluk od susedov

Príspevok v téme: Hluk od susedov
ruža6

Pekný večer prajem. Mám problém so susedmi a vás prosím o názor. Naši susedia pred dvomi mesiacmi asi nejako prerábali byt a od tej doby od nich počuť silné búchanie, alebo by som povedala, že rany. Steny sú v bytoch duté,teda vo vnútri panelu nič nie je a decká od rána do večera stále trieskajú, nám sa trasú steny a u nás sa to dosť ozýva. Určite tam kopú do lopty, lebo niekedy keď kopnú, tak vyletí z dverí kľúčik alebo kľučka a tiež stále trieskajú myslím, že s otváracou postelou. Tou keď tresknú, tak sa nám trasie celý byt ako pri zemetrasení. Prosím vás o názor, vám by to búchanie vadilo alebo nie, pretože muž je kľudný, ten nehovorí nič, syn keď príde z práce,dá si sluchátka a hraje hry na pc a počúva hudbu, ale ja som na inv.dôchodku kvôli depresiám a už som s nervami v koncoch.A nechápem, že nikomu to nevadí, len mne a že ma to tak veľmi vytáča, hlavne keď vidím, ako psík stále behá a bojí sa. Vadilo by vám to alebo som naozaj ja taký nervák z tých depresií. Ďakujem za názor.

ANGEL-DEMON

ruža6 mala si jej povedat nech si ešte raz preštuduje domovy poriadok... a ak máte domovníka, tak to rieš s ním,.. nech jej vysvetlí, ak nechápe obsah domoveho poriadku

ruža6

Ďakujem za všetky príspevky, pri niektorých som sa aj zasmiala. Susedu som stretla na chodbe, pekne som ju poprosila, aby jej deti nerobili na chodbe neporiadok a tak už sa nadhodila téma hluk v byte. Tak ma poučila, že oni si môžu doma robiť čo chcú, ešte ma urazila a ja som ostala ako nemá, už som nepovedala ani slovo a tým to skončilo. Keď je veľký hluk, tresknem loptou do steny zasa ja a krpci sa pracú do inej izby. Dnes dopoludnia bol u nás raj na zemi. Susedia neboli doma, tak bolo super. Ľudia vážte si dobrých susedov. Pekný večer prajem.

zuzi74

Tak to nas ti experti nad nami vytapali pravidelne. Vypadla im hadica z pracky a voda sa valila. A susedia pod nami len chodili ku nam klopat, ze ich vytapame, tak sme prstom ukazali, nech sa idu stazovat o poschodie vyssie.
Dali sme vetrat periny do okna a panicka nad nami polievala kvety na okne a hlina s vodou bola az na nasich perinach. Proste zlati susedia a tych si zial nevyberes.

Mesačný princ

ANGEL-DEMON - mňa vytopil tam ten náš hore pán :D Neviem ktoré meno vtedy mal ale peknú búrku poslal, akurát nám robili strechu. Ešteže sme mali poistený byt - nič nám nepreplatila ani firma, ani správca a ani poisťovňa...omg. Poistenie je jeden veľký blud....v celom byte sme mali vodu tak cca 20cm a vytápalo ešte dvoch susedov pod nami,

ANGEL-DEMON

mesačný... nie ale stalo sa mi že tato moja susedka nado mnou ma topila... vo vecku som mala mokrý strop... samozrejme že sme sa jej nevedeli ani dovolať lebo mobil nemá, doma nebola,... prasklo jej potrubie či čo... a už od rana som počula že niečo kvapká, som myslela ze to z odsávania tie dve kvapky co som mala...išla som preč,....pridem domov poobede a mokry cely strop, podlaha....ešteže to uschlo že mi nespravila škodu, ...ale tak ja mam poistený byt...

Mesačný princ

ANGEL-DEMON - rezne sú predsa klasika :D

Ale stalo sa ti pri zalievaní kávy, aby ti vrták dlhý 70cm preletel cez stenu a ťukol do hrnčeka? :D

ANGEL-DEMON

mna sa včera sused opýtal, či som už zabývaná.... :-D pritom tu byvam už 5 rokov,... ale som ticho,ani o mne nevedia.. susedovci sa smejú, mi vravia že "aspon občas zabúchaj aby sme vedeli že tu bývaš.." ale ja nemám potrebu an seba upozornovať, nerobim druhym to čo nechcme aby mne robili... ale ked je nejaký hluk, rámus,
tak to využijem a pustim si hudbu, resp. metal.. ♥ trošku hlasnejšie...