Ahojte..Mám problém, pre niekoho sa to možno bude zdať malicherné a že nemám nič iné na robote ..ale keď mňa to štve ..:D V práci je jeden chalan, ktorý sa mi strašne moc páči ..ale problém je v tom, že sa brutálne hanbím ...Normálne sa s každým rozprávam, smejem, bavím, ale ako náhle sa priblíži môj objekt záujmu tak začnem byť uplne ak seknutá, som ticho, stále niečo akože robím, popritom ani neviem čo robím, a vyzera to asi divne, nedokážem sa na neho ani pozrieť, keď sa nám omylom stretnú oči a on sa usmeje tak ja sa nedokažem usmiať proste ...asi si musí myslieť, že som nemá psychopatka :D Tie pocity sú silné...keď sa priblíži tak totálne očerveniem a buší mi srdce :D Myslíte, že si všimol, že sa ho hanbím ? a budem vďačná za hocijakú radu , ako sa trochu ukludniť a brať situáciu s nadhladom ..
Nechcem, aby si myslel, že som mentál
hahaha to ak keby som seba videla kedysi :D
Tvoj kolega tu uz tusim bol a zalozil tu tuto temu:
www.zdravie.sk
Hanblivka
Urob ako ti radí syrecky.
A co sa tyka prispevkov .. ako pise lolinka
Nereaguj na tie prispevky.Akoby tu neboli.
Jasné, každý kto má iný názor, si tu rieši komplexy.
Nereagujte na tých hejterov (teda pravdepodobne pôjde len o jednu osobu) čo si tu rieši komplexy a nadáva a ponižuje každého v každej téme. K tomu človeku nemá zmysel sa vyjadrovať, každý vie, aký je. A tým, že sa s ním budete baviť či mu nadávať preňho je to ako voda na mlyn, o to viac bude nadávať. Správajte sa, ako keby to bol vzduch (však aj je).
Pozor na to. Nejakymi drogami, nie niakymi drogami. Teraz to vyznie ze neberie ziadne drogy a to si myslim nechcela povedat.
Ty by si nemala mať nick Hanblivka, ale Hlupaňa. A toho chlapa nezbalíš. Nemáš u neho šancu. Nechce s tebou nič mať. Usmieva sa na teba preto, lebo vie že si nekompletná. Keby si bola kompletná, tak by si si tu nepýtala rady.
ZaseJa :D:D Bože ty si od prírody taká tupá alebo si dopomáhaš niakými drogami ? ..Pozri kde v mojom príspevku vidíš niečo typu " Píšte mi, že ma miluje ?" Chcela som radu ako sa trošku osmeliť a nebyť taká hanblivá ...stáva sa mi často, že sa hanbím pred niekým kto sa mi páči ..a toto je o to horšie, že ma to obmedzuje v práci ..takže ak naozaj nevieš písať k veci tak nepíš nič :D ale však vpohode, si nasratá zakomplexovaná sama zo seba ..keď sa snažiš zhodiť niekoho druhého aspoň sa ti na chvílku ulaví ...a kedže to asi nedokážeš v realite ..tak ti ostávajú len diskusné fóra ..:D posluž si :D
To že sa na teba usmieva, nič neznamená. Ale chápem, ty si chceš pokecať. Chceš čítať povzbudivé príspevky o tom, ako strašne po tebe túži. Si do neho akože zamilovaná, máš bludy, že aj on je zamilovaný do teba a chceš aby ťa ostatní v tých bludoch utvrdzovali. A každý kto má iný názor a napíše ti nepríjemnú pravdu, je strašne zlý. Chápem.
Rozumiem, ze ti robi problemy sa mu prihovorit. Skus sa pomaly zacat zbavovat ej hanblivosti malymi krokmi - ked okolo teba prejde, pozdrav ho, popripade sa aj usmej, ked budes od nieco potrebovat tak sa ho chod spytat. Ono to vzdy casom opadne, vela ludi toto trapi. Treba hlavne nadviazat s nim kontakt, nemozes sa predsa hanbit do nekonecna. Uz ta niekedy oslovil alebo prisiel za tebou? Niekto z vas musi zacat konverzaciu, inak vies ze sa to nikam neposunie. Tiez suhlasim s tym komentom nizsie, ze si ta mozno moc nevsima a si mu vzduch, inak by bol aktivnejsi, nie? Mozno sa mu aj pacis ale je hanblivy sa tiez prihovorit, kto vie.