dobry den. u svojho patnastrocneho syna som spozorovala biely jazyk, povlak ma pozdlz celeho jazyka. uz roky trpi bolestami brucha, kazdy den. viaceri doktori nic nezistili, vsetky vysledky negativne. vlastne sa mu snazili nahovorit, ze je to psychickeho povodu, vraj stres zo skoly. lenze on ma tie bolesti aj pocas prazdnin. zda sa mi chore, ked uz dieta je konfrontovane s tymito metodami lekarov, ktori sa nam snazia vsugerovat psychicke poruchy uz od mlada miesto toho, aby zistovali pravu pricinu chorob. no napokon sme teda isli k alternativnej, ktora mu zistila kandidu a vsetky mozne intolerancie. ja sama som uz niekolkokrat absolvovala protikandidovu kuru, zial, neuspesne, preto som uplne zufala ked si len predstavim, ze toto by mal teraz podstupit moj syn. samozrejme, keby to fungovalo, tak to zvladne, ale kedze mne sa ta kandida zakazdym vrati, tak som momentalne toho nazoru, ze hladovka je zbytocna. aj vsetky tie lieky a preparaty ktore som uzivala. na seba uz kaslem, ale chcem pomoct mojmu synovi, aspon s tymi intoleranciami, nech ho neboli kazdy den brucho. problem je, ze intoleranciu ma na uplne vsetko, okrem zeleniny. dokonca aj na vsetky druhy masa okrem zajacieho. tak ako koniec, to je asi za trest. neviem si rady, lebo tak mi to teraz pride, ze by mal ostat uz od mladeho veku len na zelenine, ktoru mimochodom vobec neje? ved ako sa ma dieta vyvijat, ked nesmie nic jest? pomozte mi niekto prosim, lebo ozaj neviem na koho sa obratit a z nasich medikov mi je zle....
Biely jazyk u syna
ja som podobny pripad ako ty, alebo tvoj syn, pomoct si musite sami, pretoze tu na slovensku ti nikto nepomoze, nasi lekari o nejakej kandide ani nechyruju a ako vravis, robia z cloveka blazna pri kazdej prilezitosti..... neviem, ake intolerancie mu zistili, ale liek je jedine ta dieta a doplnky napriklad podla RNG najdes na googli... ja mam laktozovu aj histaminovu a tiez nemam co jest, je mi zle uplne po vsetkom... treba len nejako dufat, ze sa to zlepsi ... drzim palce