Trapi ma svedomie, oklamala som rodicov

Príspevok v téme: Trapi ma svedomie, oklamala som rodicov
Mam 17

Vcera a dnes som nebola v skole a rodicom som povedala, ze sme mali akysi sportovy den a nemuseli sme ist do skoly, ale nebolo to tak. A tato ma trocha podozrieval a ja som mu do oci znova zaklamala :( je mi to hrozne luto, ked zisti pravdu tak mi uz nikdy nebude verit. A on ju zisti pretoze pozna jednu tetu- je mama mojej spoluziacky a on sa jej spyta urcite. Uz nikdy nechcem klamat, som si vedoma mojej chyby ale tymto stratim doveru rodicov :(

ôôôôô

Kašli na to, neber to tak tragicky. Základná škola je super, ale na SŠ s maturitou býva debilný systém skúšania, kvoli ktorému sa škola mnohým zhnusí a potom sa im tam už nechce chodiť. Na učňovkách to zase býva lepšie ako na ZŠ - flákarina a jednotky aj bez učenia. Tak si asi na strednej. A myslíš, že rodičia teba nikdy neoklamali? Skús si položiť túto otázku a už sa nebudeš trápiť nad blbosťami.

Veroniqua1

Ahoj :-)
Ja mám 17 rokov a v podobnej situácii som sa ocitla pred necelým týždňom aj ja. Nechcelo sa mi ísť do školy, lebo som deň predtým veľmi chcela ísť so súborom na jedno vystúpenie. Už by som sa nebola stihla pripraviť do školy a keďže denne dochádzam 40 km do školy, nechcelo sa mi ani vstávať. Rodičom som povedala, že nemáme vyučovanie, takže do školy ísť nemusím. Cez deň som bola doma, ale celý deň som uvažovala nad tým, že ako som takú blbosť mohla urobiť a zaklamať rodičom. Nakoniec som im večer všetko povedala a ani nevieš ako mi odľahlo. Síce neboli nadšení, ale potom na druhý deň mi mamka sama povedala, že si váži moju úprimnosť a je rada, že som jej to povedala.
Povedz rodičom pravdu, určite im to padne lepšie ako keď sa dozvie pravdu od cudzieho človeka. Jednak stratíš dôveru u rodičov a budeš sa cítiť ešte trápnejšie.

Messje

Ak ti je to maozaj tak luto a nerobila si v tom case nic zle,len sa ti proste nechcelo...chod za ocom a priznaj sa.Bude sa trosku hnevat ale bude rad ze sa to nedozvedel od cudzej zeny.Vies ako sa bude potom hanbit?Radsej nech jej potom povie ze o tom vie.Nezabije ta,neboj.Povedz ze ti je to luto ...vysvetli preco si nesla.Aj ja som rodic ,keby mne sa syn sam priznal,bola by som rada.Keby som sa to ale dozvedela od druhych,sklamal by ma velmi.
Tak sup sup za otcom.

Shayleen

Tak ti treba nemala si klamať a mala si ísť do skoly namiesto toho aby si sa flakala alebo doma ležala a užívala. Za následky budeš musieť trpieť a dúfam že si sa niečo naučila a už to nebudeš robiť. Dúfam že tvoji rodičia ta pochopia a od pustia ti