Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechápem to

Príspevok v téme: Nechápem to
nerozumiem

ahojte, mám 24 rokov a už dva roky som sama. Nerozumiem tomu ale mám jednoducho problém nájsť niekoho s kým by boli sympatie vzájomné a aby to spontánne prerástlo do niečoho viac. Keď niekoho nového spoznám nastanú vždy dve situácie. Buď je chlap zo mňa tak velmi mimo že prestáva byť sám sebou, začne ako sa hovorí "tlačiť na pílu" až to začne byť otravné a ja stratím záujem. Druhá situácia je taká, že sa stretávame, spávame spolu, trávime spolu vela času, obaja si vyhovujeme po sexualnej a iných stránkach, stále si píšeme a máme sa radi a aj keď už popravde nie som naivná a rátam s možnosťou že to je len "ďaľší" aby som predišla sklamaniu ale stále v kútiku duše dúfam že toto by mohlo byť ono. No a potom takýto chlap povie že sa bojí že by sa to vo vzťahu pokazilo, s argumentom že keď mal vzťah, žene začalo všetko vadiť, odmietala sex a bola prehnane žiarlivá..
A tento istý scenár sa opakuje znova teraz. Našla som muža s ktorým si rozumiem, veľmi rada s ním trávim čas, máme toho dosť veľa spoločného, vzájomne sa priťahujeme, veľa sa spolu nasmejeme a vieme sa porozprávať aj o vážnych veciach a aj sex je dobrý..priznám sa že som k nemu niečo začínala cítíť.. nepýtala som sa ako to medzi nami je, chcela som tomu nechať spontánny priebeh ale začal s tým on a povedal že takto je dobre aby sme si to nepokazili vzťahom.. priznám sa, že tomu nerozumiem .. povedala som mu že ak je to z jeho strany len o sexe tak spolu budeme spávať a nebudeme spolu tráviť tolko volného času ak ma nemá rád, že nepotrebujem takúto pretvárku.. odpovedal mi že keby ma nemal rád tak nieje so mnou tak často..
Ja tomu nerozumiem čoho sa ľudia tak boja veď zdravý vzťah je krásna vec.. Ja proste keď som teraz s ním nesprávam sa nijak inak ako keď mám vzťah.. Nerada obmedzujem partnera viem si zariadiť program aj sama keď má iné plány, chorobne nežiarlim nekontrolujem na to mám taký názor že dôverujem pokým ma nesklame lebo je to zbytočné taká kontrola kto chce najde si sposob ako byť neverný. Mala som dva vzťahy a nikdy som nebola neverná a nikdy som partnerovi neodmietala sex pretože ho mám tiež rada. Nerieším detinské hlúposti typu kto ti piše kto ti volá, nepotrebujem mužove peniaze..proste mám aj svoj život a partnera beriem ako niekoho koho úprimne ľúbim, ako niekoho na kom mi záléží je mi s ním dobre a možem sa na neho spolahnúť ako niekoho s kým je život krajší a vobec nemam záujem vzťahom niekomu ničiť slobodu a jeho vlastný život.. a to isté čakám aj od muža.. tolkokrát už som počula ako je možné že je tak krásna a inteligentná žena sama.. tolko je žien čo sa snažia priputať si muža a vlastniť ho kontrolovať a majú vzťahy.. ja už prestávam veriť že ma niekto dokáže úrpimne ľúbiť..

kafe

ono to postupné spoznávanie sa (a aspoň zo začiatku vynechať sex) má svoj význam. Drž si nejakú úroveň, lebo mne to tak príde, že spíš s hocikým, kto je ti aspoň trochu sympatický v nádeje, že z toho bude vzťah, a potom si prekvapená, že neni. Ano, chlapci sú teraz taký, že chcú príjemnú spoločnosť aj so sexom. A bez vzťahu. Tak nech si na to nájdu nejakú inú, lebo ty chceš priateľa, nie kamaráta. Neboj sa mať nejaké nároky a držať sa ich. Ak má chlapec inú predstav, žiaľ, vaše cesty sa rozchádzajú. Dovidenia a neni o čom. Počkať so sexom pol roka neni zas tak strašná doba.

Jax

Idealna baba. Tiez by som taku chcel. Uzivanie si bez zavazkov. Naco by sa s tebou mali viazat, ked maju vsetko co potrebuju aj bez toho? Naco by s tebou mali byt aj v zlom, ked mozu byt iba v dobrom?
Ides na to skratka zle. Nie si na milenecke vztahy, tak do takych nechod.