Stále niečo v oku

Príspevok v téme: Stále niečo v oku
nestastna12

Ahojte, prosím Vás poraďte...asi pred pár rokmi som si pestovala jačmeň v oku, potom som len tak išla očnej a tá mi zistila, že je to práve spomínaný jačmeň...ani som o tom nevedela, tak mi zvnútra oka pichla injekciu, vytiekol mi odtiaľ hnis a na druhýkrát to isté...potom to bolo celkom lepšie, aj som na to zabudla..ale sem tam ma zase škrelo niečo v oku a išla som znovu očnej, no ona mi povedala, že mohla by to operovať, ale že by mi tam vznikla jazva, ktorá by ma škrela ešte viac...tak som šla domov, že to prejde a zvyknem si...no teraz po čase stále každý deň mi v tom oku niečo zavadzia a neviem čo robiť....keď si natiahnem oko, tak sem tam je tam maličká naozaj malinká bublinka ako pluzgierik a niekedy menej...a keď sa namalujem, tak to ani nehovorím ako ma to škrie...neviem čo s tým spraviť, bojím sa objednať očnej, že ma zase pošle len tak domov...z toho mi aj slzieva oko a mám zhoršené videnie...čo by ste mi poradili? :(

mascha

predovšetkým prestať s maľovaním,alebo vymeniť značku môžu tam byť škodliviny a keď ti už slabne zrak,tak len tá doktorka,odporúčajú kvapky koloidné striebro,ale prvoradá je konfrontácia s lekárom