Nechopni robosi

Príspevok v téme: Nechopni robosi
0vecka

ma niekto skusenost s vyhodenim neschopakov bez akejkolvek protihodnoty... To ze neboli nadseni je mi jasne ale stalo sa niekomu ze nieco poskodili popripade fyzicky napadli a podobne??

Mam takych super poliakov pri ktorych mi neni jasne ci to robia naschval alebo su dusevne taki invalidi ze si ani neuvedomuju ze kurvia vsetko coho sa chytia. Strasne sa nasieraju a teraz su akoze uraeni...robia dalej ale vedu so mnou len nutnu komunikaciu a napriklad neodpovedaju na pozdrav a tvaria sa ako keby som ich sikanoval...

Prezyvka055

Ano a preto som si na stavbe platil dozor a majstra co vsetko evidoval, riesil ludi a logistiku, takisto kladol doraz na to aby sa robilo tak ako malo, aby sa nikto nepovaloval, dodrziavali sa predpisi a aby sa nic nedodrbalo.

Messje

Ovecka
To je riziko zamestnania poliakov.Pracovala som v troch krajinach,kde ich bolo jak hadov.Neboli ochotni sa naucit ani len jazyk.Myslia si,ze su pupok sveta a tak sa musi kazdy prisposobit im.

0vecka

Oliin neviem zo zlosti alebo len tak .. su nasrati popripade mozno ani nemaju co ust a preto chcu zo mna vytrieskat peniaze.. nemaju sebareflexiu atd

Oliin

Preco by ta mali napadnut? Ked su taki neschopni, urcite su zvyknuti na vyhadzovanie. Je to tvoje rozhodnutie, meboj nic, to ich prejde