Aký teplomer používate doma pri vašich drobcoch?

Príspevok v téme: Aký teplomer používate doma pri vašich drobcoch?
WEWERKA565

Dobrý večer maminy mohli by ste mi prosím napísať aký teplomer používate doma pri vašich drobcoch? Či bežný ortuťový alebo digitálny alebo cumlík? Mala som klasický ortuťový ale pri deťoch sa s ním trochu bojím. Tie ďalšie dva som si prešla vo fórach ale tam je buď reklama alebo píšu že meria +- 1-1,5 stupnaa hore dole a to by asi teplomer nemusel. Ďakujem pekne za Váš čas

Alejasa

ako aniieli beskontatny infracerveny, drobca treba zamerat a teplomer zmera tel. teplotu je tu omezenie vzdialenosti. drobec o nicom ani nevie. a je presny.

Tinka77892

Mame aj aj. Dotykovy ked mala v noci spi a horuckuje aby som ju nemusela budit ale ten ma odchylky aj stupen co je dost...a klasicku rychlobezku s makkou spickou-natriem koniec bepanthenom a odmeram teplotu v zadocku. Do par sekund je odmerana a presne. Pri starsich detoch uz je dobre pod pazuchou merat teplotu.

vrana80

ahoj, my pouzivame digitalny s tym ohybnym koncom, mame aj digitalny bezdotykovy ale po par rokoch meria uplne zle.

didka206

my používame bezkontaktný ako majú v nemocniciach.. "namierim" a vieme :)) skús pozrieť -odkaz odstránený-

Karmavitazi

bezkontaktny urcite je to najlepsie co mozes a do sekundy mas zmeranu teplotu bez mučenia svojho potomka. My mame doma model mt 330 od orava.eu a neviem si ho vynachvalit ;)