No tak ako začat skusim to čo najviac skrátit :Piatok 22.4.16 som sa rano zobudila na silnu bolest hrdla a dost ma dusilo.zacalo to stvrtok vecer som sedela na lavicke asi dve hodiny a tam ma zacalo uz dost dusit.v piatok som uz k dojtorke nesla lebo by mi dala antibiotika a nechala tyzden doma ale ja som si to nemohla dovolit lebo som uz v skole dost vymeskavala tak som si povedala ze sa skusim dat niak do hromady cez vikend no nepodatilo sa tak som isla teda k doktorke povedala mi ze mam zapal priedusiek. dala mi lieky na kasel a antibiotika lenze mi to vobec nezabralo a ked som prisla v piatok na kontrolu tak aj napriek tomu ze som jej povedala ze sa citim rovnako tak aj napriek tomu nevenovala niaku extra pozornost :/povedala mi ze v utorok mam prist zas.lenze sa mi to vobec nezlepsilo vobec strasne ma dusi a boli na hrudniku dokonca som mala horucku 38,2 v pondelok a momentalne mam 37,7 co som v pondelok rano dobrala anyibiotika doktorka sa nad tym aj cudovala ze ako som mohla mat horucku urobila mi teda crp a povedala ze ro nieje bakterialne ochorenie a predpisala mi inhalator na alergiu a zodac co som trochu nepochopila kedze viem rozoznat co je alergia a co nie.strasne ma dusi a mam pocit opuchnuteho hrdla,zvysenu teplotu,toci sa mi hlava,bolia ma clenky a niekedy aj hociktore svalstvo.ked som si citala priznaky zapalu pluc tak som sa skoro so vsetkym zhodla lenze doktorka o zapale pluc nic nespomenula vlastne len sestra povedala ze aby to nakoniec nebola pneumonia ale doktorka ju niak odignorovala pomozte mi prosim uz som fakt zufala dakujem :)
Zapal pluc?
Vyhladaj inú doktorku alebo zajdite na pohotovost nech ta vysetria znovu, ocividne podla toho co pises si tvoja doktorka len myslí že sa ti nechce chodiť do školy tak ju otravuješ a povedz to hlavne doma rodicom nech s tebou zajdu k inemu lekarovi. Ja konkrétne som dosť silný alergik na všetky jarné a letné trávy, kvety, roztoče, peľ a pod. celú jar a leto presoplím a presoplím tak, že mi nosom ide potok a oči mám nonstop spuchnuté a kýcham tak že ma počuje celé mesto a nikdy som z alergie teplotu ani kašeľ nemal.