Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lekar nezmyselne znizil liecbu

hehe1

no ta liecba mala byt 4-6 tyzdnov normalnej beznej davky atb a potom nizsiu, este aj v lekarni sa cudovali, ze preco mam polovicu obvyklej davky... a obalocku, tu si pyta kazdy, aspon ja som sa s tym stretol... pretoze slovensky lekar je arogantna persona, co si neurobi ani to, co ma nie este aby vedeli o novych diagnozach, postupoch a pod, to je holy fakt... inak este jedna vec, dal som si indometacin cipok a chytila ma taka bolest prostaty a vsetkeho, ze som myslel, ze sa zblaznim, plus som zostal totalne ospaly 4 hodiny, teraz neviem, ci si mam dat dalsi ako doplnok k tej slabej davke antibiotik....

Jaja15

Podľa tejto stránky postupoval správne
www.hpl.sk
- prvé dni 2-4týždne sa dávajú vysoké dávky ATB a následne sa pokračuje ďaľšie 4-6 týždňov nízkymi dávkami

- skúste pouvažovať nad D-manosa s propolisom(zohnala som len cez net)alebo Uroval manosa akut (brusinky s D-manosou)- v lekárni, nám na časté zápaly močových ciest spôsobené baktériami pomohli, cenovo je to nenáročné..

Jaja15

Treba sa spýtať daného lekára prípadne to odkonzultujte s iným lekárom....ale najskôr by som sa spýtala lekára ktorý ATB predpísal, je možné že najskôr vám nasadil vyššie dávkovanie aby sa uistil že je to pod kontrolou a teraz dáva štandardnú dávku...je treba poznať dávkovanie konkrétnych antibiotík pri konkrétnej chorobe...