Zdravim, uz dlho mam vztah 5 rokov. Teraz poslednu dobu mam pocit ze ma partner strasne moc ponizuje. Uraza ma, sikanuje ma svojimi slovami. Ked to nevydrzim a rozplacem sa smeje sa mi este viac. Ja viem ze niesom super, ani pekna (ako aj zvykne hovorit) ani nic take lenneviem co mam robit ineho si takato nenajdem a sama byt nechcem.. (Znie to divne, viem)
Vztah
Nic v zlom, ale ver tomu co ti napisala adr1a.
Prosim ta. Teba za tie roky uz tak zmagoril ze keby ti povedal ze si krava tak zacnes muukat a este mu mlieko davat)
Vies co urob?? Hod sa do dobre ladovej vody, aby si sa spamatala zobudila. Zbal si veci vrat sa domov ci niekde k rodine k priatelke do podnajmu a pred odchodom ho este poriadne kopni medzi nieco, oval ho dobre po hlave, a dovi dopo. Si s nim zo zvyku, zo strachu ze ostanes sama, ai. Sorry. Radsej byt sama ako prst nez s dakym zakomplexovanym (x)ujom, co si na psych.troske ako ty dokazuje aky je geroj. Ty sa daj dokopy, psych.aj fyzicky, zacni si samu seba vazit ctit a milovat. Kym sa nedas dokopy tak ziadne vztahy. Lebo skoncis pri rovnakom
chod ku psychologičke alebo psychiatrovi, lebo asi to nemas v hlave v poriadku.... normalny zdravy clovek so sebou nedá zametat ako s handrou
vyser sa na neho..
ja by som toto asi nevydrzala trpiet.
z takeho vztahu ujdi.. hned