Lenivost - ako z toho kruhu von?

Príspevok v téme: Lenivost - ako z toho kruhu von?
lenivka000

Zdravim, je moj problem sice taky do smiechu trochu ale pomoct si s tym neviem sama....ani psycholog. V podstate terapie mi vobec neprisli k uzitku a s uzkosti,paniky,depresii som sa zacala davat dokopy az po hospitalizacii, terapie su uz len take vykecanie a cau pa. Nechcem druheho psychologa, nechcem sa tymto uz zaoberat ale zacat plnohodnotne ZIT ! Prezivam z jedneho dna na druhy a ma to ubija,nici. Kazdy den je rovnaky a ja upadam, ajked snazim sa mat celkom pozitivny pristup ale je to jak sinusoida. Neg.myslienky su silnejsie a to hlavne z NUDY a nicnerobenia. Chodim na VS ale kvoli tym problemom je to nadpadnutie uz. Sedim neustale doma na rici, sem tam nieco doma porobim ale to sa musim velmi prinutit - je mi zo seba zle ze takato som. Predtym som mala konicky no som to odsunula hlavne kvoli tomu ze sa mi nechce.

Mam kamaratky ale s nimi niesom az tak casto, mam aj priatela ale proste chcem zmenit ten zacarovany kruh v ktorom som.

Chcem byt stastna, vesela a napredovat.

Ako mam zacat ? Co zmenit ?

mascha

možno sa tvoja lenivosť dá vyjadriť aj slovom apatia,kedy je vôľa vyradená z použitia, stav duše ktorá má človeka priviesť k poznaniu hraničnosti, upozorňuje, že je stvorením a potrebuje náboj,impulz, k zmene od stvoriteľa,ktorý všetkému dáva zmysel

citruska

hlavne zacat a nevyhovarat sa na lenivost..mas priatela tak chodievajte von, sportovat a podobne veci..je toho strasne vela co mozes robit a uvidis bude ta to naplnat stastim