Nenavidim vecery ked nenozem zaspat, bojim sa, je mi zima, pocujem ako niekto kraca po dome, pocujem zvuky... Neviem ci si to iba nahovaram alebo je to naozaj tak. Bodaj by to nebola pravda. Uz dlhsie mavam taketo pocity, ze niekoho pocujem ako kraca alebo mam pocit ze za mnou niekto stoji, ale ked sa otocim nikto za mnou nie je. Neviem ci mam v dome zlu energiu alebo si to iba nahovaram. Uz som rozmyslala aj nad vysvatenim, ze by som poprosila farara, lebo ja uz naozaj neviem co mam robit.
Ak s tymto mate skusenosti, bola by som velmi rada ak mi poradite.
Strach, zla energia
presne tak daj si posvatit dom a urcite ti to pomoze
Nezomrel ti nikto blízky?Je to zrejme nejaká duša, ktorá sa snaží komunikovať....sú veci medzi nebom a zemou, ale tým uverí len ten čo ich zažil...ak ti zomrel niekto z blízkych, daj zaňho slúžiť omšu a pomodli sa zaňho...sú spôsoby ako sa blúdiaca duša dá nasmerovať na miesto kde patrí, treba nájsť len človeka ktorý sa tým zaoberá....pomôcť by mohlo aj vydymenie bytu/domu bielou šalviou...
ôôôôô tebe uplne sibe... jasne ze je to psychicke a ak by to aj inde nemal. To je ako keby niekto povedal ze ma strach z vysok a ty ho postavis na eifelovku a spytas sa mas starch? a on povie ano tak ho potom postavis na zem spytas sa mas starch on povie nie a ty povies ze no to nebude psychicke ta eifelovka ma ducha...
Môže to byť duch a môže to byť psychický problém. To zistiš tak, že sa na pár týždňov odsťahuješ inam, do nejakého penziónu alebo k rodičom, k známym a keď to budeš mať aj tam, tak je to niečo psychické a keď to inde mať nebudeš, len u seba doma, tak potom je to asi duch. Nie vždy je na mieste kúpiť ten najlacnejší dom. Ten, kto ho predáva pod cenu vie prečo to robí. Nasleduj jeho príklad a más po probléme :) )
Daj si dom vysvätiť a uvidíš... Báť by si sa mala čo najskôr prestať, aby to nezanechalo na Tebe nejaké stopy.
cim viac nato myslis tym viac sa to bude prejavovat "prehlbovat v tvojej hlave" nehovorim ze zacnu lietat veci po dome a podobne ako to je vo filmoch ale ked sa to budes snazit ignorovat tak to pomoze.Mozno mas ozaj pravdu a deju sa tam take veci ale mozog dokaze robit tiez taketo veci.Musis sa prestat bat a logicky si to musis vysvetlit tak aby ti to v hlave nesramotilo cele dni.Verim tomu ze to je len v tvojej hlave.