Nenavidim vecery ked nenozem zaspat, bojim sa, je mi zima, pocujem ako niekto kraca po dome, pocujem zvuky... Neviem ci si to iba nahovaram alebo je to naozaj tak. Bodaj by to nebola pravda. Uz dlhsie mavam taketo pocity, ze niekoho pocujem ako kraca alebo mam pocit ze za mnou niekto stoji, ale ked sa otocim nikto za mnou nie je. Neviem ci mam v dome zlu energiu alebo si to iba nahovaram. Uz som rozmyslala aj nad vysvatenim, ze by som poprosila farara, lebo ja uz naozaj neviem co mam robit.
Ak s tymto mate skusenosti, bola by som velmi rada ak mi poradite.
Strach, zla energia
neviem ci jej to cvicenie rukami hore dole pomoze :D
priprav sa na to, keď to príde hlboko dýchaj, môžeš spolu aj s jednoduchým cvičením ruky hore dole) a strach nahraď istotou (vierou)
toto ucite nie je len tak..
Ziadne duchariny ani nic take neexistuje. Aky stary mas dom, parkety, nabytok a vsetko? Zmenou teploty v miestnosti sa materialy roztahuju a stahuju - to moze sposobit pukanie a rozne zvuky. A ked hovoris ze ti je zima tak o to viac. Vsetko ostatne su tvoje osobne pocity a je to v hlave. Samozrejme smrt blizkeho a ine negativne veci mozu mat vplyv ale nie na to ze sa nejaky duch k tebe vracia, ale ze si to tvoj mozog pamata a podvedome generuje taketo nezmysly. Alebo mozno len nemas rada to ticho v noci a reagujes na kazdy co i len malicky zvuk.
Dalsia vec by mohla byt spankova paralyza, ale tu by si mala nie pri zaspavani ale pri zobudzani. Som si na 100% isty ze pokial nema niekto kluce od tvojho domu alebo nemas na prizemy otvorene okna a nevkrada sa kazdu noc niekto k tebe, je to vsetko len iluzia.
tak nieco nadprirodzene v tom urcite bude
Emptyyes, sú ľudia, kt. ducha dokážu vycítiť. Sú takí, kt. ho dokážu vidieť a aj takí, kt. s ním dokážu komunikovať a pomôcť mu. A nemajú žiadne psychické ochorenie! Je to niečom inom... Pomôže kňaz, odslúženie modlitby - ak vieš o koho sa jedná, Tvoja modlitba,... Ak sa chceš dozvedieť viac, ozvi sa.
Práve preto som napísala že tomu neuverí kto si tým neprešiel....V noci po smrti blízkeho človeka som mávala podobné pocity....bol to len taký blbý pocit, budila som sa v rovnakú hodinu a počúvala pukanie raz v izbe pukla garniža(len zvuk puknutia),inokedy puknutie z kuchyne....je pravda že som sa sústreďovala na všetky zvuky čo začujem a svoje urobil aj strach...tiež som nevedela či si to len nevsugerovávam až som o tom povedala jednému chalanovi na joge čo chodieval do Indie, urobil u nás rituál čo robia po smrti v Indii a strach aj zvuky prestali....sama nemôžem tvrdiť čo to bolo či len sugescia alebo niečo iné, isté je že odvtedy mám pokoj...niečo podobné sa stalo aj kamarátke čo kúpili starý dom, vykúrila dom bielou šalviou(dáva sa len troška)a pomohlo, ja som to ešte predtým skúsila - ale u nás to nepomohlo....aj kňaz je výborný nápad, prípadne majster Reiky ak nejakého poznáš(aj to som skúšala tiež u nás nepomohlo). Chcela som dať tiež vysvätiť byt, ale predtým som stretla toho chalana. Odvtedy je pokoj, strach prešiel a aj ten blbý pocit. Dodnes s istotou neviem či to bolo len vsugerovávanie (zlý pocit a strach vedia v noci urobiť svoje) alebo niečo "iné", isté je že odvtedy mávam noc pokojné.
áno,môže to byť symptom psychickej poruchy,len treba hľadať príčinu z čoho pochádza, možno ti chýba napríklad vitamín B atd. preto nemôžeš zaspať a potom sa pridruží ten strach,skús preveriť napr. svoju životosprávu
kazdopadne je to cudne, nechcem, aby si si to nejako zle vysvetlila, ale pravdepodobne budes mat nejaku psychozu..
Jaja15 ee neuveri tomu ten kto to zazil ale ten kto tomu very ich zazije... pretoze si to vsugeruje... este som nevidel skeptika ktoreho nahanaju duchovia...