Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vztah s mojou kamaratkou

Príspevok v téme: Vztah s mojou kamaratkou
lulululu

Pekny den, Neviem ako riesit situaciu, a potrebujem sa vykecat, kedze nemam komu.
Myslela som si, ze mam najlepsiu kamaratku. A mam ju uprimne rada.
Vela sme sa spolu stretavali, takmer kazdy den kedze sme z toho isteho malinkeho mestecka.
Mame rovnako stare deti, 5 rocne. Chlapcov.
Problem je ten, ze jej syn stale bije mojho syna. V skolke, doma, vsade.Naposledy jej syn, narocky mojho tak skaredo sotil, ze mu rozbil usta. A co sa stalo horsie, pred par dnami ho tak skaredo sotil, ze moj syncek si skaredo vyvrtol nozku a nasledne sme skoncili na pohotovosti . A to neratam, bezne capnutie po hlave. Ja som stale predtym zatvarala oci, kedze ich mam velmi rada, aj kamosku aj jej syna. Ale mojho manzela to tak velmi nahnevalo, ze prisiel ku nim a skaredo im povedal, ze nech si daju s nim rady. Ale oni si ho este aj zastavaju, ze on to nerobi narocky.
Co ma mrzi, ze ked sme skoncili na pohotovosti s vyvrtnutou nózkou, ani raz sa mi ani ona ani jej manzel neopytali ako sa moj syncek ma. Jedine na co sa zmohli mi napisat ze ich to mrzi. Nic viac. Odvtedy sa mi vyhybaju a mne strasne chybaju nase prechadzky, aj ked viem, ze mozno je to teraz lepsie, ze mojho maleho mi jej syn neotlka, mne to chyba. Uz som jej aj ja prva pisala, ze aby sme to hodili za hlavu ale ona zrejme nema uz chut sa s nami bavit. Stale ju volam na kavu, na caj, vzdy mi povie, ze dame stretko, ale citim, ze uz je ina, Aj si poviem, ze ved keby nas mala rada tak, ako to stale hovorila, asi by sa zachovala inak. mam sa snazit stale ju ziskat spat? Nechapem ako nam mohla hovorit, ze nas ma rada, ked sa ani neopytala ako sa moj syncek ma, ani sa s jej muzom neprisli ospravedlnit nic. Nemam tu nikoho , ziadnu ani jedinu kamaratku, Preto som si tak na nu zvykla, a bola som rada, ze aspon ju mam. Stretavame sa denno denne v skolke, na prechadzke, a mne je to tak strasne luto, ze uz to nieje ako to bolo predtym. Chybaju mi prechazdky s detmi, vylety, ktore sme spolu vzdy s detmi absolvovali.

Kýčera

@ Vidím, že diskusia ide správnym smerom. A ja môžem ísť do hajan.

@ Lulululu, Ty nauč svojho syna ako sa má brániť! Alebo to radšej nechaj na manžela!

@ Spať, mládež! Dobrú noc!

adr1a.

Lulu, teraz si si aj sama odpovedala. To ako sa zachovala, (ne)reagovala, vela vypoveda o jej charaktere osobnosti povahe ai

lulululu

Dakujem ja si to uvedomujem. Ale co ma velmi trapi je aj to, ze nemala snahu ani len sa informovat ako sa moje dieta ma, ci je v poriadku, ja by som to prepacila len ma trapi ten postoj aky tomu zaujala. Ze my sme sedeli v nemocnici a ona sa ani neopytala na dalsi den, o dva dni, a tyzden, ako sa moj maly ma, ci je v poriadku, nemala slusnost prist a ospravedlnit sa osobne aj mojmu muzovi, a j mne. Jedine na co sa zmohla bolo mi napisat je mi to luto, mrzi ma to. Ja svojho syna milujem a nedovolim aby mu niekto ublizoval.

Mesačný princ

Deti sú nezasiahnuté a nevinné. To prečo je taký jej syn je jej vina a vina aj jej manžela.!
Akí sú rodičia, také je dieťa

To dieťa za to nemôže, že je taký!!!

Kýčera

K tým dvom komentom, aj keby som veľmi chcela niečo dodať, už nenachádzam slušné slová. Ostatné je nadlho...

ôôôôô

Tvojou prvoradou povinnosťou je chrániť si svoje dieťa zo všetkých síl. Keď nebudeš ty ako matka stáť na jeho strane, tak kto potom? To, že on je maličký a nedá sa s ním ešte teraz baviť na dospelácke témy, to neznamená, že on bude pre teba hovno a kamoška všetko. To dieťa dokáže z tvojho správania vycítiť veľa, nemysli si, že nie iba preto, lebo je malé. Keď má tvoja kamoška decko - agresívneho tyrana, tak to už je potom buď jej chyba, že niečo nezvládla do výchove alebo je to nejaká psychická vada toho jej decka. Pred takým agresívnym tyranom musíš svojho syna chrániť a nestretávať sa už s nimi minimálne v čase, keď by hrozilo, že by pri tom mohli byť aj vaše deti. Tak proste choďte cez víkend spolu na kávu v čase, keď bude dieťatko niekde v bezpečí. Napríklad u babičky. Alebo popros niekoho, nech ti synčeka postráži. Daj susedke nejaké peniaze a opýtaj sa, či by si ho v sobotu medzi 15.00 a 17.00 vzala k sebe, že jej dáš 20 €. No a? Lepšie tak ako nechať si vlastné decko dokaličiť alebo aj zabiť. Kto vie, či ten zasran kamoškin syn nechytá do ruky tablet a nehrá sa tam nevhodné počítačové hry, ktoré v ňom rozvíjajú neschopnosť rozlíšiť realitu od hry? Ona asi fakt svoje dedcko nezvláda, aj to môže byť dôvod, prečo sa vám vyhýba, lebo sa hanbí. A dobre urobil tvoj muž, že na nich navrieskal, aspoň niekto má vo vašej rodine rozum.