Dobrý deň,prosím, mám jednu otázku,moja 16 ročná dcéra ráno zažila veľmi zvláštnu situáciu,v poslednom čase prežívame stresové situácie no to čo sa jej stalo, mi pripadalo skôr ako nábeh na porážku,ráno mi volala s plačom, že sa jej ťažšie dýcha ako obvykle,začali jej trpnuť nohy a veľmi jej opuchli lýtka,mala pocit akoby jej sťahovali svaly na nohách, potili sa jej dlane a mala pocit akoby mala omdlieť.Prosím je to nábeh na niečo také ? :((( máme to riešiť na pohotovosti ? nechajú si ju tam ? ĎAKUJEM ZA RYCHLU ODPOVEĎ
Porážka / infarkt?!
Panická porucha
Porážka aj infarkt majú iné príznaky.....Opuch nôh môže byť z ladvín alebo srdca,ochorenia ciev... ťažké dýchanie - tiež problémy so srdcom alebo panická porucha...Treba ísť k lekárovi ....ja som mávala občasné ťažkosti s dýchaním(ťažšie sa mi dýchalo a rozbúchlo sa mi srdce), boli to také občasné záchvaty, internistka nič nezistila, ale poradila mi Magne B6, že to môže byť zo stresu....po 2 mesiacoch mi to zmizlo....netreba sa lakať, ale k lekárovi nech ide....
Porážka to nebude. Asi len slabšie pracovali obličky, keď tam boli tie opuchnuté nohy. Nechodí často na disko a neučí sa po nociach? Obličkám ponocovanie dosť škodí, nech si dá pozor aby neskončila raz na dialýze s takým problémom a k lekárovi treba ísť.
"Porazka" ma ine priznaky.
V kazdom pripade treba ist lekarovi. Opuchnute lytka a krce v nohach mozu signalizovat nejake ochorenie.
Prečo b to nemohla byť porážka ? kľudne to može byť aj v takomto veku, okamžite bežte na pohotovosť ..
Nie je to ani porážka, ani infarkt. Prečo ste ešte neboli u lekára? Musí sa na ňu pozrieť lekár, tak sa vyberte na pohotovosť!