Mam gilbertov syndrom alebo zvyseny bilirubin a chcem vediet ci existuju nejake dobre dostupne kvapky do oci prave urcene na vybielenie bielok v oku-visine som skusala a nepomahaju! A nepiste mi rady ohladom zivotospravy, cajov atd. lebo to vsetko viem a dodrziavam a stale mam bielka zlte. Pocula som o modrych kvapkach no tie su na slovensku a v cechach nedostupne.
Kvapky na zlte ocne bielka
@ Aj ja ako daľší "odborník" sa pripájam s tým, že slovo SYNDRÓM znamená súbor charakteristických príznakov CHOROBY!!!
@ Nikoleta, o kvapkách nič neviem, s tým Ti neporadím. Ideš na to dobré, ak si si všetko naštudovala a životosprávu dodržiavaš. A nielen životosprávu...
Mám pre Teba inú radu, a síce detox organizmu a čistenie pečene (Zapper) zappovaním. Vyskúšaj a uvidíš...
akí "odborníci" sa tu zišli. Mudrlanti, zvýšený bilirubín - Gilbertov syndróm nie je choroba, ale porucha, ktorú ničím neovplyvníte. Je to dedičné a nemenné. Dokonca môžete darovať aj krv.
Autorka, mám ten istý problém, ale asi s tým nič neurobíme, musíme sa s tým len zmieriť.
ýlte bielka hej???? a nemáš nahodou žltačku... riesila by som lekára, infektologa... na to su lieky na predpis a nie kvapky do očí...!
A že máte problém s pečeňou Vám už niekto z kompetentným povedal?
Kvapky na bielka, to som ešte ani nepočul, ani o tejto blbosti nečítal!
Potom sa nedivím, že Vás choroba dostane na kolená alebo veríte primitívnym verziam samoliečby vo forme ,,super kvapky", bože!!!
trápi ma to isté.. mám na teba pár otázok. ak by si bola ochotná sa niako skontaktovat..