Kvapky na zlte ocne bielka

Príspevok v téme: Kvapky na zlte ocne bielka
nikoleta2655

Mam gilbertov syndrom alebo zvyseny bilirubin a chcem vediet ci existuju nejake dobre dostupne kvapky do oci prave urcene na vybielenie bielok v oku-visine som skusala a nepomahaju! A nepiste mi rady ohladom zivotospravy, cajov atd. lebo to vsetko viem a dodrziavam a stale mam bielka zlte. Pocula som o modrych kvapkach no tie su na slovensku a v cechach nedostupne.

Kycera

@ Aj ja ako daľší "odborník" sa pripájam s tým, že slovo SYNDRÓM znamená súbor charakteristických príznakov CHOROBY!!!

@ Nikoleta, o kvapkách nič neviem, s tým Ti neporadím. Ideš na to dobré, ak si si všetko naštudovala a životosprávu dodržiavaš. A nielen životosprávu...
Mám pre Teba inú radu, a síce detox organizmu a čistenie pečene (Zapper) zappovaním. Vyskúšaj a uvidíš...

bili

akí "odborníci" sa tu zišli. Mudrlanti, zvýšený bilirubín - Gilbertov syndróm nie je choroba, ale porucha, ktorú ničím neovplyvníte. Je to dedičné a nemenné. Dokonca môžete darovať aj krv.
Autorka, mám ten istý problém, ale asi s tým nič neurobíme, musíme sa s tým len zmieriť.

ANGEL-DEMON

ýlte bielka hej???? a nemáš nahodou žltačku... riesila by som lekára, infektologa... na to su lieky na predpis a nie kvapky do očí...!

zapper

A že máte problém s pečeňou Vám už niekto z kompetentným povedal?
Kvapky na bielka, to som ešte ani nepočul, ani o tejto blbosti nečítal!
Potom sa nedivím, že Vás choroba dostane na kolená alebo veríte primitívnym verziam samoliečby vo forme ,,super kvapky", bože!!!