ahojte, je tu niekto taky, ktory by po 8 r ukoncil vztah vdaka alkoholu a ako sa s tym vyrovnat,,,ked ten druhy pije..dakujem
Koniec po 8 rokoch
Nemá zmysel zhadzovať sa s alkoholikom. Jeden vzťah ukončíš, druhý začneš. A zase budeš šťastná. Ale s niekým iným, kto nepije.
myslim ze nic lepsie si ani urobit nemohla ako nechat takeho cloveka co len stale pije, a neboj dostanes sa z toho.. vies ako by si sa neskor trapila?
ahoj suliana chcem ti poradiť aby si tej svoj ,,vzťah,, určite ukončila. 8 rokov je síce dlhá doba zo začiatku to nebude jednoduché ale lepšie je to skončiť teraz ako prežiť celý svoj život s alkoholikom zachraňovať ho zo sračiek a udupať pritom seba a nemyslieť na vlastné šťastie. Píšem ti to preto pretože sama som mala taký vzťah kde som podobného človeka zachraňovala minala na neho čas energiu i peniaze a on pre mňa ani len prstom nepohol ešte som bola za všetko vinná ja popritom život si pokazil on sam. Je strašne vela žien ktore ostavajú s alkoholikmi gamblermi a dúfajú že sa zmenia ale nieje to tak len sa pri takom človeku zničíš a on ti ani nepodakuje.... ver mi prežila som si to . Radšej strašný koniec ako hrôza bez konca a pokazený život pri niekom kto sa nevie vpratať do kože a nevie riešiť problémy namiesto toho pije...