Sex so zenatym

Príspevok v téme: Sex so zenatym
Kukiii

Caute, ocitla som sa v situacii, v ktorej som nikdy byt nechcela a vzdy som odsudzovala zeny ako som ja. Mam 22 rokov a zaplietla som sa s o 30 rocnym zenatym chlapom. Nejde o nic, z mojej strany ide cisto o "zabavku", parkrat do mesiaca si spolu zasexujeme a to je vsetko, nechcem od neho nic viac, ziadne darceky, peniaze, nezaujima ma nic okolo neho, obaja sa stretavame len za ucelom sexu.. Ale poslednu dobu mi zacal do hlavy hustit sladke reci ako ma miluje, vola ma na vylety, chce mi kupovat darceky, doslova mi rozprava veci zo svojho sukromia, ktore by som uprimne vediet ani nechcela... Uvazujem, ze z toho cim skor vycuvam, uz dlhsiu dobu sa odmietam s nim stretnut a cim dlhsie ho nevidim, tym triezvejsie dokazem rozmyslat. Lenze nemam sa s kym o tom porozpravat, prosim, vyjadrite sa, co by ste robili na mojom mieste a ako mu to povedat, aby ma uz nekontaktoval. Dakujem

Bepppositive

Doma má zjavne ženu a je spokojný po iných stránkach a potrebuje sa ujistiť , že si ťa nejako udrrží , si mladá môžeš mať hocikoho chápeš :)

lolinka

Proste mu to vysvetli tak ako si to vysvetlila tu, že sex s ním je fajn ale budúcnosť s ním neplánuješ tak nech si tie zamilované rečičky nechá

interestinggg

Fakt mi nedochadza ako sa 22 rocna moze takto zoznamit s o 30 rokov starsim... asi v praci? Hodime rec, kafe a ide sa sexovat?:D

Kukiii

Pardon, pomylila som sa.. Nema 30 rokov, je o 30 rokov starsi odo mna.. Vzdy ma pritahovali skor starsi muzi, je naozaj velmi sarmantny a velmi si v sexe sedime.. Ale to je asi tak vsetko.