Sex so zenatym

Príspevok v téme: Sex so zenatym
Kukiii

Caute, ocitla som sa v situacii, v ktorej som nikdy byt nechcela a vzdy som odsudzovala zeny ako som ja. Mam 22 rokov a zaplietla som sa s o 30 rocnym zenatym chlapom. Nejde o nic, z mojej strany ide cisto o "zabavku", parkrat do mesiaca si spolu zasexujeme a to je vsetko, nechcem od neho nic viac, ziadne darceky, peniaze, nezaujima ma nic okolo neho, obaja sa stretavame len za ucelom sexu.. Ale poslednu dobu mi zacal do hlavy hustit sladke reci ako ma miluje, vola ma na vylety, chce mi kupovat darceky, doslova mi rozprava veci zo svojho sukromia, ktore by som uprimne vediet ani nechcela... Uvazujem, ze z toho cim skor vycuvam, uz dlhsiu dobu sa odmietam s nim stretnut a cim dlhsie ho nevidim, tym triezvejsie dokazem rozmyslat. Lenze nemam sa s kym o tom porozpravat, prosim, vyjadrite sa, co by ste robili na mojom mieste a ako mu to povedat, aby ma uz nekontaktoval. Dakujem

Hoida

Ludia co tu pisete..
Nic uzi si snim a ked zacne povedz mu ze chces len sex.ak bude tlacit dalej povedz mu ze ty chces byt len jeho na sex ze nemas city ze si chladna a ide ti len o to.ked sa ho budes chciet zbavit povedz mu jemne ze si si nasla mladsieho :)
Aj ked nechapem aky moze byt dobry sex s 52r chlapom :)
Najdi si mladeho co ta bude davat dlhsie a poriadne :)
Tiez mame v praci na inom odd asi 45r rozvodeneho zo zahr. Zbalil tam nejaku mladu pipku a teraz tam vsade machruje a ide po vacsinou mladych ktore nie su nic extra a su same.on si zvysuje ego a mne je na smiech najma stou jeho postavou ..chudy a pekne okruhle brusko.ale je to frajer no... :) tych bab mi je luto. :)

0vecka

rena444 jj najhorsie co moze byt je ak zenska skoci s niekym do postele lebo si iba mysli ze ma prachy a pritom je to ten typ co si popisala :-D

SiBlba

Sa nehanbis so zenatym?! To si nevies najst na sex niekoho kto je slobodny?! Ta netrapi svedomie?! Sice nie som veriaca ale budem sa kazdy den modlit aby to ta zena zistila a dala ti riadne po papuli !

rena444

ale prosim vas aki prachaci,
vacsina si nabere dlzoby na audi a ine sracky a robia sa aki su bohati a pritom chudaci co byvaju s rodicmy
alebo sa dobre prizenili
vacsinou len chudaci sa furt ukazuju a nemaju nic

tasty

tak presne tak mu to vysvetli ako teraz tu nám, tiež skús zvážiť, či ti také priateľstvo so ženatým s výhodami chýba vôbec ku šťastiu

AlfaPodnikatel

Tipujem to bol dobre prachaty stary tatko, tiez si myslim ze to bol jej sefko s novou audinkou ktory ju jebaval u seba v kancly na pracovnom stole alebo na hotely, mozno u seba na luxusnej chatke.. to je zivot. :D