Nemám nikoho s kým by som si rozumela, s kým by som naozaj bola rada. Kamarátky čo mám chodia radi na diskotéky, riešia pičoviny typu kto s kým je kto sa s kým vyspal, nosia umelé nechty ako mladé k... Ale ja proste taká nie som nebaví ma riešiť takéto veci, chodiť na diskotéky a podobne. Milujem lesy, prírodu, hudbu, a keď niekomu poviem, že včera som sa bola prejsť do lesa díva sa na mňa ako na postihnutého človeka, ešte sa ma opýta, že či mi jebe? Mňa to už naozaj sere že ludia sa správajú ako jebnutí. Najradšej by som odišla niekam kde by som bola sama a nemusela počúvať tieto nezmyselné problémy.
Samota
netreba stracat nadej
Soul
Som odost mladsia od teba takze asi nie :D
Amadea
Zatial som nikde nehladala ale verim teda skor dufam ze aspon jedneho cloveka takeho ako som ja niekedy stretnem.
si spravodlivo nahnevaný, v tom vidím tvoju veľkú devíziu, potrebujeme takých ľudí ako si ty, lebo dokážu meniť svet k lepšiemu
Pozri ja som mlady mam 21 a tiez zijem sam, nikdy som nedrzal ani dievca za ruku.. Nikdo ma zo spoluziakov nechapal a na sidlisku so mnou nikto von nechodil. Si na tom este dobre.. A nikdy som nepocitil oporu od cudzich ludi kolektivu
Tento svet je ako v totálnom rozvrate, čo ako neznamená, že nemôžeš tu byť šťastná, alebo, že by sa nenašiel nik podobný tebe, veď napríklad ja to mám presne tak isto, ako to máš ty, len keby si mala záujem popísať a tak, som rád. Ja tiež nechápem, prečo sú ľudia odsudzovaní za iné záujmy, veď aj ja na nich môžem povedať, že sú hlúpi, preto, čo robia, lenže preto tak reagujú a myslia si, že majú pravdu, lebo je ich väčšina a je to pre nich dobrý argument, takže oni stavajú na tom, že takých, ako si ty, je v dnešnej dobe pomenej, takže potom sa na toto vyhovárajú, čo neznamená, že keď robí veľa ľudí to, čo oni, že je to automaticky normálne. Ja tiež nemusím diskotéky, bary, radšej prírodu a nejaké prechádzky, ale keď u mňa aj niekam idem, tak nejakú ženu v mojom veku tam stretnem výnimočne, proste ale aj tak netreba sa uzatvárať a treba sa spoznávať, ja sa hlásim, ak sme teda vekovo podobný aspoň trošku sebe.
Ja to mám presne tak isto, ako to vnímaš sama teraz, nechcela by si popísať a tak, spoznať sa, ja mám tento mesiac 24 rokov, ak by si chcela, napíš mi, daj mail, alebo ak budeš chcieť, ja ho tu dám.
presne takych ludi je vela co by radi boli len sami, nie si sama